Следва

Б като Библия - Б като Блог

Анелия, Емилия и Никол Станкулова позират във фотосесия с модели на Весела Тотева

Весела Тотева, която от няколко сезона е собственик на бутик и създава свои колекции, показа есенно-зимните си...

All fashion преди 12 години

Весела Тотева, която от няколко сезона е собственик на бутик и създава свои колекции, показа есенно-зимните си инспирации в приятна фотосесия, дело на фотографа Костадин Кръстев - Коко.

В кадрите виждаме великолепната Никол Станкулова, фолк дивите Анелия и Емилия и доведената дъщеря на Гого Лозанов Биляна Георгиева-Биба.

Фотосесията е заснета, както подобава, за блясък и лукс, в Дипломатическия клуб в Горна Баня и изненадва с доста приятни цветове и женствени кройки.

Основният мотив в колекцията е асиметрията, а от този сезон марката на Весела създава модели палта и шлифери.

Иначе преобладават саката, дългите трикотажни рокли, прозрачните топове и панталоните.

Цветовете са неутрални, с тях така или иначе никога не може да се прекали - бежово, сиво, екрю , както и черно с ярки акценти в червено, оранжево и лилаво.

За лицата на колекцията си Весела споделя, че е събрала различни типажи жени - „Емилия е beauty красавицата, истинска „pretty woman”, Анелия е една по-нетипична фолк певица, с по-нестандартен поглед върху нещата, Никол Станкулова е прекрасен модел, с изключително добър имидж, а Биба е страхотната клубна личност, „party-girl”, много стилна и модерна”.

Настроението на моделите за колекцията също е топло и въодушевено - всички твърдят, че си имат по нещо с марката Vincit в гардероба.

Истината е, че нещата изглеждат доста добре скроени, но дали ти би носила нещо от колекцията на Vincit, как мислиш?
 

More All fashion