Следва

Носителката на Оскар Кейт Уинслет е „Милдред Пиърс” в минисериала на НВО с дебют в България

News Екстаз в четвъртък: Принц Хари отново купонясва, Англичаните пристигат, Асдис Ран с апликация за телефон, Марк Антъни не страда

Утре ще се състои мачът между отборите на България и Англия, който за мнозина е не само спортното събитие на годината, но и на десетилетието...

Events преди 12 години

Пристига английският национален отбор по футбол

Утре ще се състои мачът между отборите на България и Англия, който за мнозина е не само спортното събитие на годината, но и на десетилетието. Като това не се дължи на футболното могъщество на отбора ни, за който краят на двубоя е предизвестен, а на фактът, че легендарните за мнозина фенове на Висшата лига пристигат на родна територия.

Английската агитка ще бъде придружена от дванайсет цивилни полицаи, а самият мач ще бъде охраняван от над 1000 униформени. Двубоят със сигурност ще бъде зрелищен – утре, от 21:10, по БНТ.

Марк Антъни не страда кой знае колко по Джей Ло




След като пресата беше буквално подпалена от звездния развод, Марк реши да разчупи тоталната хегемония на бившата си спътница над всички интервюта и новини и самият той най-сетне даде изявление. В предаване на ABC споделя: „Това не беше шок за никого. И двамата го очаквахме и вече го искахме, така че не беше кой знае каква драма. Това не е погребение”. Все пак, той признава, че винаги ще обича Дженифър, тъй като е майка на децата му. Но да се съберат отново, за това няма никакъв шанс.

Асдис Ран със собствено приложение за телефон



Станалата известна като „ледената кралица” футболна съпруга, чиито кариерни амбиции далеч надхвърлиха тези на съпруга й, вече може да бъде достъпна за всеки, който притежава смартфон. Блондинката пуска своя сосбтвена апликация, чрез която по всяко време феновете й могат да се насладят на лика й.

Не разбираме дали става въпрос единствено и само за голите й снимки, с които тя стана известна, тъй като повече информация за въпросното приложение не е известна. Какъвто и да е случаят, със сигурност всичко това ни се струва безвкусна демонстрация на твърде високо самочувствие.

Принц Хари отново е толкова запален по партитата, колкото преди

След като той и целият кралски двор направиха всичко възможно да изчистят имиджа му на купонджия без мярка (и на човек, който се маскира като нацист), наблягайки предимно на военната му кариера, днес той отново показва, че е момчето, което беше.

Видеото, което за часове обиколи всички медии, ясно показва, че Хари определено се наслаждава на почивката си в Хърватия, даже прекалено. На него виждаме не само спорните му танцови умения, но и не съвсем прилягащи на принц забавления, като например, скачане в басейн с дрехите. Всичко това не се случва на частно парти, а в клуб, който всеки би могъл да посети. Смятаме, че е повече от нормално за един млад мъж да се забавлява, но все пак, титлата задължава.
 

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.