Следва

Върховната очна линия Ecriture de Chanel

Винени устни. Топ 5 на червилата, които постигат великолепно този ефект

Време е да оставим невинните плодови устни в лятото и да преминем към есента - винените нюанси са самата й...

Hair преди 12 години

Попитахме те с коя тенденция в грима би била най-склонна да експериментираш и се оказа, че това е червилото. В момента най-актуални са виненочервените и ненатрапчиви тонове, за които ни попита и наша читателка с молбата да подберем няколко примера, които освен качествени, да бъдат и на добра цена. След известни проучвания по въпроса стигнахме до вечния извод: с качеството на червилото не е препоръчително да се експериментира.

Време е да оставим невинните плодови устни в лятото и да преминем към есента - винените нюанси са самата й есенция. По-драматични от неутралните и по-дискретни и всекидневни от червените, новите нюанси при червилата ще ни служат вярно във всяка ситуация, придавайки ни нужната доза драматичност. Червеникавокафявото кара устните ни да изпъкнат и да говорят сами - с подобен цвят всяка усмивка е загадъчна.

Останалият ни грим може да бъде съвсем семпъл - малко очна линия и спирала е всичко, от което очите ни се нуждаят. Избледняващият ни тен е идеален фон за подобен грим, а класата на звезда от златните години на Холивуд ни е абсолютно сигурна.

И тъй като едно ни е напълно достатъчно, нека то да бъде истински хубаво и доказано ефективно. А и, разбира се, водещите марки в областта предлагат и водещите цветове... Нещо, което не се отнася за по-достъпните.

 

More Hair