Следва

Виктория Петрова ще води новата емисия на bTV Новините от 17.00 часа

News Екстаз в петък: Риана разгневи PETA, Берлускони пак в скандал, Мадона като монахиня, Успех за Лагерфелд в Macy's

Похотливият и ужасно влиятелен италиански премиер не спира да скандализира...

Events преди 12 години

Берлускони отново в скандал с компаньонки

Похотливият и ужасно влиятелен италиански премиер не спира да скандализира. Оказва се, че той е платил общо около 500 хиляди, за му бъдат осигурявани момичета, които, по думите на италиански журналист, били нещо средно между проститутки и гейши – имали не само сексуални задължения, но и чисто развлекателни такива. Освен това, сводникът Джанпаоло Тарантини е получавал допълнителни 20 хиляди на месец, за да бъде дискретен.

Берлускони заявява: „Ще си тръгна от тази отвратителна страна, от която ми се повдига”, а на нас никак не си се вярва.

Мадона с рокля на монахиня



На филмовия фестивал във Венеция, певицата не пропусна за пореден път да привлече цялото внимание върху себе си. Роклята, с която се появи, изглежда смущаващо автентична и консервативна, което, меко казано, никак не е в стила на Мадона. Само по себе си това също е провокация – да бъдеш смирена католичка, когато всеки очаква от теб да размахваш камшик.

Тя не за пръв път тя посяга към християнските препратки в облеклото си, да не говорим за песните и клиповете й. Все пак, надали някой ще повярва, че тя е просто една уморена от скандала 53-годишна жена.


Риана разгневи PETA




Екстравагантния стил на певицата, която не смята за проблем да се окичи в цялата фауна, която намери, заслужено си навлече яда на организацията, защитаваща правата на животните PETA, а конкретната причина е поредният и екстравагантен тоалет, състоящ се предимно от пера. Сандра Смайли, техен говорител,дава следния довод: „Досега Риана не показва никакво съчувствие към лисиците, влечугите и телетата, но ето че прибавя и птици към колекцията си. Надяваме се, че самата тя, жертва на насилие в миналото, ще отвори сърцето си и ще осъзнае жестокостта, с която се добиват облеклата й, предприемайки нещо.”

Интересно е дали певицата изобщо ще реагира и ако да, как - малко звезди са се разкайвали за тоалетите си до този момент.

Успех за Карл Лагерфелд в Macy’s



Новата достъпна линия на дизайнера, предлагана в известния магазин, събра солидна тълпа от почитатели в първия ден от пускането си на пазара. За разлика от колаборациите между известни модни марки и H&M, тук не се наблюдавали истерични, блъскащи се тълпи, разпиляващи и дърпащи дрехите, а една по-уравновесена и платежоспособна група клиенти, твърдят американските модни журналисти. Всичко се разпродало моментално, което довело до леко притеснение от страна на клиентите, но те бързо били успокоени от запасите в склада на магазина.
 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?