Следва

Да или Не: Толкова къса пола...че и дънкова

Цветовете на есента: Тежки метали

Със сигурност никога не си и предполагала, че може да ти се наложи да бъдеш облечена изцяло в златно или сребърно.Е, да, но тук ще те убедим, че всъщност не е толкова страшно...

All fashion преди 12 години

Със сигурност никога не си и предполагала, че може да ти се наложи да бъдеш облечена изцяло в златно или сребърно.Е, да, но тук ще те убедим, че всъщност не е толкова страшно.

Металните отблясъци са трудни за носене, но пък винаги са интересни, а за есента и зимата – задължителни. Вариациите стигат от сребристо, през златно, чак до мед и могат да бъдат с всякаква текстура и от почти всеки материал.

Видяхме метализирана коприна, много пайети (Balmain, Cristopher Kane), кадифе с отблясъци (Michael van der Ham), кожа (Felder Felder, Acne), дори апликации с метален варак.

Несъмнено, обаче, на първо място по привличане на погледите остават дрехите, сякаш скроени от фолио (Vivienne Westwood, Stella Mccartney). Смели, дори дръзки и неприложими, те се оказаха едни от топ визиите за сезона.

Но ако ти не искаш да прибягваш до крайности, просто заложи на лек детайл на чантата, ръкавиците или колана, а ако си решила да експериментираш – направо от глава до пети, без проблем.

Препоръчваме само да внимаваш в избора на материи и начина, по който метализираният плат е направен, защото много лесно нещата могат да отидат от "модерно" към "евтин кич".
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.