Следва

Workshop по натурална грижа: Домашна маска с кафе по Синди Крауфорд и още рецепти за "будна" кожа

Новата игра на ViewSofia и CND ти носи комплект лакове, вдъхновени от жени икони

Можеш да бъдеш която си поискаш. Себе си, непокорната, умната, мъжкараната, красавицата, жената, на която сe...

Nails преди 12 години

Можеш да бъдеш която си поискаш. Себе си, непокорната, умната, мъжкараната, красавицата, жената, на която се възхищаваш на улицата под балкона ти, великолепната и обожествена икона на стила и красотата... Можеш да си всяка само с една рокля, малко грим или нов маникюр. И това е едно от най-хубавите неща в света на модата и красотата.

Новата колекция лакове на CND е разработена в сътрудничество с нашумелия млад дизайнер Джейсън Ву, който първи облече Мишел Обама, а Първата дама днес залага предимно на неговите тоалети. Въпреки крехката си възраст от 28 години, той все повече се утвърждава като едно от големите имена в съвременната американска мода, в която той е един от малкото залагащи на истински елегантната визия.

Петте забележителни нюанса са вдъхновени от жените-икони – и то не само на стила, красотата, женствеността, но и на своите професии, в които те са най-добрите. Вечната жена на италианското кино София Лорен, вдъхновила мекия бежов цвят Sophia със своята елегантност и изтънченост, холивудската легенда Вероника Лейк, на която е наименуван най-секси цвета в колекцията - Veronica, заради нейния фатален магнетзъм и опасен чар.
Сладострастната Бриджит Бардо, вдъхновила плътния розов цвят Brigette със своята чувственост и невинен сексапил. И ледената модна кралица Ана Уинтур, подобно на „нейния” цвят в колекцията: единствена по рода си, царствена , неповторима...

Можеш да бъдеш всяка една от тях, носейки нюанса, който е вдъхновила, стига да участваш в играта на ViewSofia и CND.

Е, каква е тя? Споменахме пет лака, но само четири икони… Коя е петата, олицетворена в космическо сиво и мистериозна Мис Ву? Пиши ни коя според теб е жената-легенда, която отсъства от този списък, но задължително трябва да бъде в него. Разкажи ни с какво те е вдъхновила, защо е важна за теб и за света, с какво буди възхищение. Пиши на [email protected] до 18 септември, неделя.

Най-добрият отговор, който ни грабне, достоен да заеме мястото сред останалите първи дами, написан добре и със стил, ще се сдобие с цялата звездnа колекция, както и с публикация. Успех!


 

More Nails