Следва

Разкажи ни история за успех, а ние те очакваме с 20 спирали Hypnôse Doll Eyes на Lancome

H&M в България през март 2012 г. Ура!

Скандинавският моден гигант H&M ще отвори дългоочаквания си първи магазин през март 2012 година в The Mall в София.

All fashion преди 12 години

Вече ще можем спокойно да се сравняваме с "нормалните" държави. Хората по улиците в София определено ще изглеждат по-добре и смеем да го твърдим, заради това, което видяхме, след като Zara стъпи на българския пазар.

Скандинавският моден гигант H&M ще отвори дългоочаквания си първи магазин през март 2012 година в The Mall в София. Според официалното съобщение, магазинът ще бъде двуетажен и разположен на 2200 кв. м.

Не е ли това най-прекрасната новина от доста време насам? 

Честно казано, след цялата тази доза повдигащи духа на модния потребител новини, остана само едно нещо, за което да се притесняваме - дали магазинът ще бъде франчайз и до колко може да бъде предложен оптимален и добър подбор на дрехите, които ще бъдат предлагани в България.

Всички знаем, че в големите европейски столици в почти всеки магазин от веригата има съвсем различна стока, която често е ориентирана и подбрана стиливо.

Разбира се, че остават и много други въпроси - дали заедно с основната линия ще дойдат и младежките - Divided, например. Също така, по примера на Massimo Dutti - по-високият клас в групата на Zara, дали някога в България ще имаме удоволствието да влезем в магазин на COS. Но нека не задълбаваме, защото новината си е за тост.

Ура, H&M в България!
 

More All fashion