Следва

Аксeсоарите на сезона: Шапки от далечни времена

Разкажи ни история за успех, а ние те очакваме с 20 спирали Hypnôse Doll Eyes на Lancome

Знаеш ли, че можеш да спечелиш най-добрата спирала на сезона от любимия си сайт? Онази вълшебната, коятo...

All fashion преди 12 години

Знаеш ли, че можеш да спечелиш най-добрата спирала на сезона от любимия си сайт? Онази вълшебната, която прави миглите като на кукла, плътни, големи и красиви като на Туиги през 60-те. Нарича се Hypnôse Doll Eyes, последната иновация на Lancome, и е номер едно на пазaра с най-добрата четка. Направо магическа.

Защо трябва да изглеждаш като от 60-те ли? Защото е секси, защото десетилетието е една от най-силните тенендции от подиума тази есен, дори и в грима, защото прическите са палави и момчешки, фигурите слаби, а полите мини. Защото 60-те раждат истинските супер модели и дефинират истинския разкош на модерните времена.
Джаки Кенеди и нейният живот на върха на света, покорила всеки дизайнер и всеки мъж с влияние, са достатъчно красноречиви за онази магическа епоха.



Условието е лесно, но изисква да се съсредотиш малко. Защото 20 от вас ще спечелят по една от истинската революция в спиралите, най-модерното и вдъхновяващо постижение в грима за сезона  - Hypnôse Doll Eyes

Ако си чул, видял, станал свидетел или преживял история за истински успех, разкажи ни я. Мъж, жена или двойка, които познаваш или за които си чул, които са успешни, магични, харизматични и заразяващи с това, което правят и постигат, които могат да ни заразят с истински пример за успех и радост от живота. Може да е бизнес, или пък природолюбие, или пък успешна предприемаческа инициатива, или градивно занимание със социална дейност, или просто вариант за  умно и вдъхновяващо живеене. Все едно, важното е примера, който ще ни дадеш, да ни накара да се усмихнем и да кажем едно "Браво!".  

Изпрати ни името или имената им и кратка информация, да речем до 20 изречения, защото толкова са разкошните ни Lancome-подаръци, за това в какво точно са успешни в настоящия момент, кое е попрището им и защо е удоволствие да ги има сред нас.

Нека да са реални личности, защото иначе не е същото. А и успелите хора на наша територия са нещо като магнит за всяка лайфстайл редакция. Защо после да не ги поканим в специална поредица от интервюта във Вю София!

Изпрати своята формула за успех и градско вдъхновение до [email protected] до 28-ми септември включително и запомни - Hypnôse Doll Eyes на Lancome ще бъде твоя!

Защото ... вдъхновението винаги е нещо прекрасно, нали!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.