Следва

Double Trouble: Сандали в битка. Alexander Wang срещу Zara

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Аби може да бъде описана само с една дума - удивителна...

All fashion преди 12 години

Abbey Lee Kershaw за списание Numero #126

Аби може да бъде описана само с една дума - удивителна. Влюбихме се в нейните кадри, заснети от Sebastian Kim за последния брой на списание Numero, защото я показват точно такава, каквато искаме да я виждаме - романтична, женствена, но същевременно войнствена и дива, каквато всъщност е.

Ан Хатауей в кампанията на Tod's


Италианската марка с голяма традиция в кожените аксесоари избра Ан Хатауей за лице на есенно-зимната колекция от чанти.



Още на пръв поглед ще разпознаете, че фотографи са дуото Mert&Marcus а Ан е ослепително секси в малка черна рокля и червено червило, небрежно полегнала върху извивките на червен автомобил.

Тави Гевинсън и RookieMag



Детето чудо в модния блогърски свят Тави вече не е просто най-известната 15 годишна блогърка с отявлено мнение по всеки въпрос, а от понеделник е главен редактор на собственото си онлайн (а и понякога на хартия) тийнейджърско издание Rookie. Всъщност в него открихме доста сладки и интересни материали и смятаме, че има голям потенциал. Засега сме впечатлени от редакторското писмо на Тави за началото на проекта.  

Чарлийз Терон за J'adore от Dior



Русокосата Чарлийз отдавна е рекламно лице на един от най-известните парфюми в индустрията, но новата видео реклама на продукта ни очарова до голяма степен. В краткото видео Чарлийз си "партнира" с Марлене Дитрих, Мерлин Монро и Грейс Кели като истинска съвременна модна икона.

Раф Симънс на корицата на Fantastic Man



Ако има списание, което очакваме с нетърпение абсолютно всеки сезон, то това е Fantastic Man. Новият брой на английското издание разглежда като основна тема и поставя на корицата си Раф Симънс.

В София Fantastic Man можеш да откриеш в Salon Olfactive на ул. Раковска 145.

More All fashion