Следва

Идеален по всяка точка

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Септемврийският брой на списание Allure включва интересна сесия от четири...

All fashion преди 12 години

Daphne Groeneveld и Hailey Clauson за сп. Allure

Септемврийският брой на списание Allure включва интересна сесия от четири кадъра, заснети от Марио Тестино, в които Daphne Groeneveld и Hailey Clauson (две момичета, които си приличат доста) са на зъболекар.

Да, точно така. И то това не е един от онези случаи, в които нещо толкова странно се е превърнало в гениална серия от кадри с ходожествена стойност, а съвсем обратното. Кадрите са меко казано странни и нелепи.

Над 250 са дизайнерите, които се борят за вниманието на пресата на седмицата на модата в Ню Йорк

Официално днес започва седмицата на модата в Ню Йорк, която дава и старт на четирите големи модни седмици.



В осемте дни, които са отредени за това събитие, се оказва, че дизайнерите, желаещи да покажат свои колекции с ревю, са над 250. Само този петък за целия ден има планирани 34 ревюта, за разлика от предишните години, когато често се случваше по ревю на час.

Е, тук нашият въпрос е: "Що за модна медия трябва да бъдеш, за да можеш да покриеш почти 300 дизайнери в официалната програма на само една седмица на модата, без да броим презентациите и страничните събития, а само ревютата?" Просто числата не са адекватни.

"Летните" корици на октомврийския Еlle



Американското издание на списание Elle поставя четири от топ момичетата на Victoria's Secret на четири отделни корици за октомврийския си брой. Дотук добре, но четирите корици, всяка от които озаглавена "Личен стил" и "Как да изглеждаш прекалено секси, те съветва..." и стилизирани с бански костюми, заснети на морския бряг, не крещят "октомври", ама в никакъв случай. Първата асоциация е юни или юли. Ако страната беше Бразилия, можеше някак да преглътнем факта, но предполагаме, че Elle Америка не се разпространява само в Маями, нали?

Гага без грим за Harper's Bazaar октомври 2011



Винаги сме одобрявали не намесата на photoshop или поне разумното му използване. Винаги сме казвали, че кориците, които са правени "без грим" са интересни и новаторски, но това тук е чисто и просто стряскащо. Кой човек на Земята би искал да мине по улицата и Лейди Гага, без никакъв грим и със сиви коси, да се показва с премрежен поглед изпод розови букви, гласящи "Красива на всяка възраст", от щанда за списания. Тотален нонсенс.

Анна Делло Руссо смята Кейт Мидълтън за авангардна



В последното си интервю пред New York Times Анна заявява, че харесва Кейт и че стилът й е модерен и изтънчен. Въпреки това, когато я питат какво мисли за прозрачните найлонови чорапогащници, които херцогинята не спира да носи, независимо с колко красива рокля е, редакторката от Vogue Япония казва, че може да е леко ретро, но тя го намира за авангардно.

Съжаляваме, но на коя планета Кейт е авангардна, защото на нашата никой не носи тези чорапогащници от години?
 

More All fashion