Следва

Just like this: Небрежният офис шик на Jason Wu

Директно от PR-a: "Мис България помага на младите да преоткрият красотата на книгите"

Мис България 2011 Ваня Пенева отново ще направи нещо различно от своите предшественички – ще се опита да...

All fashion преди 12 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.

Мис България помага на младите да преоткрият красотата на книгите

Мис България 2011 Ваня Пенева отново ще направи нещо различно от своите предшественички – ще се опита да накара младите хора в България да преоткрият четенето на книги. За целта Ваня ще посети редица градове, в които, първо, ще почете заедно с най-малките читатели. Това ще е и първият етап от кампанията „Преоткрийте красотата на четенето", която се провежда с покрепата на организаторите на конкурса Мис България !no frame media и TV7, както и издателство Егмонт България. Кампанията ще стартира в София на 10 и 11 септември с участието на Ваня Пенева на Expo4Kids, като най-красивата българска ще чете на децата между 15 и 16 часа, в къта на телевизия Super 7.

Още на следващия ден 12 септември Ваня ще посети децата на Видин, а до заминаването й за конкурса Мис Свят в средата на октомври, тя ще е обиколила още десетина български града. След завръщането си от Лондон, където ще се проведе Мис Свят, Мис България 2011 ще стартира и втория етап от кампанията си като в него ще въвлече свои колеги учещи Българска филология в СУ „Св. Климент Охридски”, както и популярни личности, които ще й помогнат с обновяването на библиотеките в училища и читалища.

Знам че това не е най-типичната кампания за една Мис, разказва смеейки се Ваня Пенева, но аз обичам книгите и осъзнавам, че те са ми дали много. Затова ми се иска да накарам младите хора да преоткрият книгите, защото те правят хората по-добри, а и смея да твърдя – по-красиви, допълва носителката на короната на Мис България 2011.
 

More All fashion