Следва

Супер лукс в супер телефон Grand 350 Aston Martin

Седмичен хороскоп - 12 - 18 септември

Твоя идея фикс ще бъде желанието да докажеш на околните собствената си важност и значимост. Звездите те съветват...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Чувство за собствена важност – коварен излишен потенциал!

Твоя идея фикс ще бъде желанието да докажеш на околните собствената си важност и значимост. Звездите те съветват да не се увличаш в отглеждането на тези качества, в противен случай има възможност да чуеш неприятни думи, особено от Козирози. В семеен план - отлично време за обсъждане на бъдещи планове, планиране на общия бюджет.

Тази седмица може да я посветиш на своята красота. Следващите няколко дни са благоприятни за всички видове козметични процедури, както в салон, така и в домашни условия. До края на седмицата косата, кожата, зъбите, очите ще изглеждат много по-добре. Ако подкрепиш действието на маските и кремовете и с здравословен начин на живот, ефектът ще е още по-силен - и по-дълготраен.

ТЕЛЕЦ

Изопнати нерви!


Представителите на знака на Телец тази седмица е най-добре да прекарат край морето - плуването и слънчевите бани ще бъдат най-добрият начин да поставят в ред нервите си.

Ако е възможно, остави всичко, вземи си почивка и замини. И това трябва да направиш самостоятелно, тъй като сега дори и най-добрите приятели само ще ти пречат. Почивката ще ти се отрази добре, и след това ще изглеждаш отлично. Между другото, погрижи се да се получиш лек загар.

БЛИЗНАЦИ

Плувай по течението!


Тази седмица плувай по течението и съдбата сама ще те отведе там, където трябва. Нищо няма да постигнеш с мисли за това какво да правиш по-нататък или как е най-добре да постъпиш, може само да изпаднеш в ступор и да се почувстваш изхабен.

Ако си позволиш да се отпуснеш и да не правиш амбициозни и далечни планове, да не се суетиш и тревожиш при всеки повод, ще забележиш колко е красив живота и колко много щастливи моменти има в него.

РАК

Време за промяна!


Ако искаш да намериш стабилност, да започнеш нещо ново в живота си и по този начин да затвърдиш позицията си, ще трябва да се промениш радикално голяма част от възгледите си за живота. Събития тази седмица ще те накарат да видиш всичко от друг ъгъл, от другата страна. След това ще можеш да разбереш как протичат основните процеси в живота ти и живота на близките хора, а разбирането е първият ключ към успеха. С помощта на новите знания ще можеш динамично да влияеш на живота си.

ЛЪВ

По-малко приказвай да не останеш неприятно изненадан!


Не си губи времето с празни приказки, те няма да ти създадат авторитет, а по-скоро ще развалят репутацията ти. Съсредоточи се върху действията си и приеми за правило, да не разкриваш, това което е в етап на преговори и мисли. Някой от представителите на знака Рак ще ти отвори очите за събития, които отдавна те безпокоят.

ДЕВА

Кардинални промени!


Подходящо време за кардинални промени - промяна на работа, преместване в друг град или дори държава. Ще бъдеш в състояние не само добре да се ориентираш в тази нова среда, но също и да намериш единомишленик. Може би това ще е някой от зодия Стрелец. В личен план хороскопът прогнозира красив роман, който може да завърши с предложение за брак.

Не прекалявай с мазна и пикантна храна!

ВЕЗНИ

Черно и бяло в теб се преплитат!


Тази седмица внимавай в личните си дела и любовта. Това е период за психологическа нагласа към жизнените събития. Период "зебра", когато всичко е или бяло или черно. Подходящ е за различни психологически тренинги, медитативни практики, занимания с автотренинг. Може да се отървеш от психологически проблем, свързан с неприятни събития в миналото. Връщайки се назад и спомняйки си всички подробности, може дори да направиш пътуване до мястото, където това се е случило. По този начин, умът ще се изчисти от психологическите преживявания и ще стане "по-свободен".

СКОРПИОН

Романтика!


Тази седмица е особено важна за романтичните и влюбчиви натури, както и за тези, които в момента са самотни и активно търсят сродна душа. В началото на седмицата в живота ти, може да се появи човек, който да внесе нови чувства и емоции. Възможно е да не го забележиш веднага, но скоро ще осъзнаеш, че това е този, който търсиш. Не чакай друг подарък от съдбата и веднага хващай бика за рогата. В противен случай рискуваш нахлуващите чувства да се превърнат в мираж.

СТРЕЛЕЦ

Полза от всяка ситуация!


Астрологическата прогноза за седмицата благоприятства извличането на полза от всяка ситуация. Жизненият подем ще ти помогне да се отървеш от баласта във вид на отдавна остарели отношения и нерентабилни проекти. В семейните въпроси, се старай да не говориш прекалено много и усмирявай ревността си.
Тази седмица може да се опиташ да се откажеш от лошите навици - и има голяма вероятност да успееш. Може би си правил такива опити, но неуспешни - не губи надежда, този път, до теб ще бъдат хората, които те подкрепят. И звездите в следващите дни са на твоя страна. Така че, имаш големи шансове за победа.

КОЗИРОГ

Емоционални сривове!


Тази седмица при Козирозите са възможни хормонални и емоционални скокове. Да държиш емоциите си под контрол няма да е лесно, те могат буквално да те смажат и като правило, тези сривове ще се изразяват в много конкретна и ярка форма, като страст и ненавист. Към края на седмицата ще надделее желанието да направиш нещо подло, получавайки при това лична изгода. Ако се ръководиш от жизнения принцип "не вреди", опитвай се да стоиш настрана от хората.

Възможно е засилване на апетита и чувството за глад по-остро от обикновено. Звездите препоръчват вместо да поглъщаш големи порции храна, преди основното ястие да хапваш зеленчукова салата - тя ще запълни стомаха и притъпи остротата на неприятните усещания. Също така, опитай да пиеш повече - често жаждата се възприема като глад.

ВОДОЛЕЙ

Затруднения в партньорските отношения!


При Водолеите в началото и в средата на седмицата може да възникнат затруднения в партньорските отношения. Отнася се както за бизнес сътрудничеството, така и за брака. Ще имаш склонност към недоверие и подозрителност към инициативи, идващи от партньора. Опитай се да не правиш прибързани изводи и запази мнението си за себе си.

Тези дни се характеризират с недостиг на искреност и честност в партньорството. Затова е по-добре да се въздържаш от подписването на всякакви договори за сътрудничество. В края на седмицата звездите ти препоръчват да обърнеш повече внимание на превантивните процедури, насочени към укрепване на имунитета. Препоръчително е закалителни процедури и масажи.

РИБИ

Спокойствие!


Астропрогнозата се характеризира със спокойствие. Това много ясно ще се почувства при семейните представители на знака, които разбират своя партньор без думи. Отличен период за нови попълнения на гардероба, за процедури свързани с красотата и профилактиката на здравето. Звездите не те съветват да бъдеш откровен с Везни, но на някой Скорпион може спокойно да повериш тайните си.


 

More from View Sofia

More Astro