Следва

Поля Станчева, бивш Генерален директор на БНТ, е кандидатът за вице от РЗС

News Екстаз в понеделник: САЩ десет години след атентата, Дненифър Анистън трепери над връзката си, Кийра Найтли и руската класика

Тя толкова искала нещата с новия й (и доста симпатичен) приятел, Джъстин Теру, да провървят, че не се поколебала да ги запише на терапия за двойки...

Books преди 12 години

Дженифър Анистън приема връзката си сериозно… доста сериозно

Тя толкова искала нещата с новия й (и доста симпатичен) приятел, Джъстин Теру, да провървят, че не се поколебала да ги запише на терапия за двойки. Това че двамата засега нямат никакви проблеми, не значи, че за в бъдеще няма да появят - предполагаме това се върти в главата на Дженифър, след като предприема подобни превантивни мерки.

Според неин приятел, обърнал се към американските таблоиди, тя параноично се страхувала да не би историята с Брад Пит да се повтори и тя отново да се окаже с разбито сърце. Ние й пожелаваме обраното – крайо време е медиите да спрат да я виждат като вечно страдащата и огорчена самотница.

Какъв пол е бебето ни? Скоро това ще бъде тайна



Съветът на Европа е предложил резолюция, която да забранява на лекарите да уведомяват предварително родителите за пола на детето, което очакват. Това било необходимо, тъй като в много страни са зачестили абортите на деца от женски пол, като тази мрачна практика придобила тревожни размери в страните от бившия СССР. Новият закон ще важи за 47 държави, сред които е и България, където, за щастие, не се наблюдава подобна тенденция.

Съветът не е упълномощен да налага подобни решения на правителствата, но често влияе на провеждането на определени политики. Да се надяваме, че няма да попаднем в това число.

Америка - десет години след 11-ти септември




Барака Обама изнесе само една реч на паметната дата, определяна като най-голямата трагедия на американска територия. Очаквано, тя беше не само възпоменателна, но и не остави съмнение, че Щатите ще продължат войната с тероризма, независимо от цената (която останалият свят плаща).

Репликата, която ще остане в историята, е следната: „Войната на САЩ срещу тероризма не е война срещу исляма” - факт, който голяма част от републиканците не осъзнават. Той заяви още, че страната сега е още по-силна и готова за битка, а военните и разузнавателните служби работят неуморно.

Кийра Найтли превзема руската класика




За фината актриса и нейното вродено благородство надали ще бъде кой знае какво предизвикателство да се превъплъти в един от най-известните руски персонажи, Ана Каренина. Това се очертава като „ролята на живота й”, според самата нея, а продукцията логично ще бъде режисирана с епичен размах, както подобава на роман с подобен обем.

Кийра споделя, че вече три месеца се опитва да прочете книгата, отсявайки пасажи и реплики, на които да наблегне. Тя не се старае да придобие руски акцент, тъй като филмът все пак е англоезичен, въпреки че режисьорът Джо Райт го изисква от нея. Предстои да видим резултата след година.

 

 

 


 

More from View Sofia

More Books