Следва

Как да носим мъжкото сако в дамския гардероб

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

След Jil Sander, видяхме подобно вдъхновение и при Giambattista Valli есен-зима 2011, а сега, в новият сезон Jason Wu показа почти същата пола...

All fashion преди 12 години

Мокри коси по подиумите в Ню Йорк

Ефектът "мокра коса" винаги е бил интересен, що се отнася до стилизиране на фото сесии или ревюта, защото придава небрежност на вида, особено съчетан с красива дълга рокля. Но ние предпочитаме тази визия да остане там, извън реалността. Макар и в момента, на седмицата на модата в Ню Йорк, да се случва нещо съвсем различно.

Почти всеки втори дизайнер е избрал "мокрият" вид за косите на моделите си - опънати назад, изцяло мокри, само в корените и т.н. А всички знаем, че покаже ли се повече от два пъти на подиум в един сезон, то моментално става тенденция.

Ние, някак си, не си представяме да се разхождаме с "мокра" коса по улиците. Просто ни навява съвсем различни от "мокри" асоциации, все свързани с нечистоплътност.

По часовниковата стрелка: Prabal Gurung SS2012, Victoria Beckham SS2012, Rebecca Taylor SS2012, BCBG Max Azria SS2012, Alexander Wang SS2012, VPL SS2012

Barbara Fialho за Elle Бразилия, септември 2011



Бразилките са секси, горещи, дългокраки и винаги полуголи, особено в списанията. Е, Барбара не е изключение, но не искаме дори да споделяме какво си помислихме, виждайки кадъра вдясно.

Прогресия на полата Jil Sander


Jil Sander SS2011; Giambattista Valli FW2011; Jason Wu SS2012


Не твърдим, че Raf Simons е измислил тази пола. Виждали сме я и преди във винтидж снимки. Но е факт, че той направи точно този модел безумно популярен чрез колекцията си пролет-лято 2011 за Jil Sander. Какво се случи по-нататък беше най-интересно за нас.

След Jil Sander, видяхме подобно вдъхновение и при Giambattista Valli есен-зима 2011, а сега, в новият сезон, Jason Wu показа почти същата пола. Сложени една до друга, те са като от една и съща колекция. Разбираме, че е модерно, но е прекалено буквално.

Лара Стоун за британското GQ



Марио Тестино снима обичайно спиращата дъха Лара за корицата на октомврийския брой на британското GQ. Лара заслужено получи приза "Жена на годината" от списанието, но честно казано за първи път виждаме толкова суха и лишена от емоция, стайлинг и онова "нещо", което трябва да те грабне, корица.

Анна Уинтър безумно отегчена на шоуто на Тhakoon



Какво се случи с Анна, която беше нещо като ментор на Thakoon? Какво стана с твърденията й, че той е много добър? Чак толкова ли е лоша последната му колекция, че тя изобщо не й обръща внимание? Видеото казва всичко.

More All fashion