Лунната диета на View Sofia

В началото ни звучи като някаква магия, на каквито определено не се доверяваме, но всъщност логиката и е повече от желязна – щом луната повлиява...

За добро или зло, скептицизмът често ни пречи да вярваме на всичко, което звучи ирационално, нелогично или просто научно необосновано. Хубавото идва, когато дадем шанс на нещо, в което не сме вярвали, и останем приятно очаровани от резултата. Такова нещо е лунната диета – презирана от някои, издигната на пиедестал от други. В началото ни звучи като някаква магия, на каквито определено не се доверяваме, но всъщност логиката и е повече от желязна – щом луната повлиява приливите и отливите на водните басейни, защо да се влияе и на водата в организма ни? Тя прави точно това: не ни помага като с магическа пръчка да изчистим мазнините, но в зависимост от фазите й, пречистването става по-лесно, тъй като токсините се изхвърлят с лекота.

В момента се намираме във фазата на намаляваща луна: това е най-лесната част от режима, понеже сега излишните течности просто бягат от тялото ни. Да си забелязала, че от няколко дни се чувстваш по-слаба? Ние да. Важното сега е да пиеш много вода, а дори да прекалиш с храната, това няма да се отрази кой знае колко на външността ти.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.