Следва

"Чистота без остатък"

Кийра Найтли върна силно скосеното каре сред горещите прически на сезона

Сладката Кийра Найтли се появи отново с емблематична прическа на филмовия фестивал в Торонто, Канaда...

Hair преди 12 години

Сладката Кийра Найтли се появи отново с емблематична прическа на филмовия фестивал в Торонто, Канaда, преди няколко дни и демонстрира увереност, че силно скосеният боб (или каре), който до скоро свързвахме с имиджа на Виктория Бекъм, макар и не тя да го е въвела, пак ще е сред горещите прически на сезона.

Британската актриса не за първи път минава през трансформации, помним я и с много къса, асиметрична прическа, и с дълги букли в косите. Изглежда обаче, че карето под ъгъл, което има леки момичешки и носталгични препратки, е най-подходящо за слабото и продълговато лице на младата Кийра.



Ако и на теб ти харесва, не значи, че косата или формата на лицето ти стават за тази твърде претенциозна подстрижка. Лицето трябва да е малко, слабо, а косата да не е много плътна и гъста. Ефектът на Кийра с подвити навътре краища се постига или при фризьор или с обла четка и сешоар. Трудно е, но пък не само така този боб си го бива.



Сладък и секси е и вариантът на Аризона Мюз, която ние обожаваме заради професионализма, веждите и дискретността й като супер модел. Навит на ролки, не студено къдрене, разбира се, или пък начупена с малко пяна върху влажна коса, прическата в каре подмладява поне с 10 години.



За ефекта на Аризона фиксирай накрая с лак за коса или използвай удивителния продукт на професионалната марка Label.M Volume Mousse за обем в корените, който ще намериш в козметичните и фризьорски салони.

А голият врат, който разкрива този боб, е сред най-еротичните и напълно естествени неща, с които можеш да спечелиш вниманието на мъж.

Е, как мислиш, би ли последвала примера на Кийра и Аризона сега?
 

More Hair