Следва

Mythic Oil от L'Oreal Professionnel

"Чистота без остатък"

При нередовното миене на ръцете се предават причинителите на редица инфекциозни заболявания. Това става чрез директен контакт с мръсните ръце...

Body преди 12 години

При нередовното миене на ръцете се предават причинителите на редица инфекциозни заболявания. Това става чрез директен контакт с мръсните ръце. В началото на сезона на настинките и грипа, Дълбоко почистващият гел за ръце РЕФАН е един задължителен продукт, който не трябва да се отделя от теб. Полезен е при пътуване и командировки и е подходящ за хигиена на ръцете дори, когато няма вода.

Установено е, че водно-алкохолните гелове /със съдържание на алкохол над 60%/ са по- ефективни в борбата с микробите и от сапуна. За броени минути спиртът унищожава дори и някои устойчиви на антибиотици микроорганизми. Достатъчни са само няколко капки, нанесени върху китките и дланите. Просто разнасяш старателно и оставяш да изсъхне, като не е необходимо изплакване.

Уханието на роза / ROSA/, маракуя / PASSION FRUIT/ или на тубероза и мимоза за /I LOVE YOU/ ще обгръщат ръцете дълго време. Екстракт от ружа и Д-пантенол се грижат кожата да е хидратирана и мека.

Виж още на www.refan.bg

More Body