Следва

Есен в аксесоари - чанти с косъм

Да или Не: Елфи наоколо или просто тренд. Гримирани уши

След като се втрещихме миналата седмица от появата на девойка на 18, която твърдо вярваше, че е "елфче", на...

Fashion преди 12 години

След като се втрещихме миналата седмица от появата на девойка на 18, която твърдо вярваше, че е "елфче", на сцената на X-factor по Нова, с интерес продължаваме да следим тенденцията на подчертаване на ушите в особени, технологично-приказно-геройски окраски.

Кадрите тук са от четвъртък вечер, от парти в Ню Йорк, по повод откриването на нова изложба на David LaChapelle.

Както твърдят очевидци, изложбата е много интересна, точно толкова интересни обаче са били и гостите на партито, в т.ч. иконата на андрогините - Аманда Лепор, супер модела Хана Сукупова, Ума Търман, елегантна в семпла рокля в млечен цвят, и, някак естествено за подобен купон, Дафне Гинес, за която очевидно съперничеството с Лейди Гага е важно като въздуха за всяко живо същество.

Костюмите й, напоследък много по-сценични, отколкото парти, са все повече обект на журналистически анализ и възхищение, още повече, че в случая има и много материал за това. Черно, много шантаво облекло, по всяка вероятност гащеризон, нашийник с украси, импониращи на тези в прическата в тъмната част на главата, силно изрусена отпред коса, воалетка в класически вариант, и... дясно ухо, подчертано и гримирано в сребристи сенки в стил Тенекиения човек.

Хм, грозно, но пък ефектно. Или пък фантастично модно хрумване?

И веднага резонният въпрос - можем ли да приемем подобна волност в София /Честит празник, роден град!/, чиито особености на пейзажа познаваме всички, или по-добре да оставим експериментите от този тип за гражданите на космополитните градове.


 

Анкета

Дa или Не на гримираните уши?

More Fashion