Следва

Седмица на модата в Лондон пролет-лято 2012. Ден втори

Есен в аксесоари - чанти с косъм

Модата облече и дамските ни чанти в палта. И то какви - кожени и с косъм...

Fashion преди 12 години

Модата облече и дамските ни чанти в палта. И то какви - кожени и с косъм. Естествено, все пак докато красивата ти рокля се крие под голямо топло палто, портмонето, ключовете и червилото ти настиват в ледената чанта.

Шегата настрана. Чантите от или частично покрити с кожа с косъм са сред най-силните тенденции този сезон сред аксесоарите и разбира се, разнообразието, в които ни ги поднасят, е огромно. Избираш между модели от клъчове до тип торба в всякакви цветове и от най-различни видове кожа.

Що се отнася до това, как да ги носим - не е по-сложно от носенето на кожено палто, т.е. рискът от кич е голям, но все пак има и надежда. Съветваме те, ако залагаш на "пухкава" визия, да не комбинираш аксесоар и палто с косъм. Много добре се получават съчетанията с лицева кожа, вълна, деним и всички характерно зимни материи.

Знаем, че температурите навън се движат около 30 градуса и мислите ти са далеч по морски, отколкото зимни, но красив клъч с косъм ни се струва страхотен повод за откриването на есенния шопинг сезон, така че, още днес тръгваме на лов за един.

More Fashion