Следва

Седмица на модата в Лондон пролет-лято 2012. Известните атакуват

Да или Не на сандали с къси чорапи

По нашите земи този феномен трудно може да се срещне, но малко по-на запад е страшно готин приложим тренд...

All fashion преди 12 години

По нашите земи този феномен трудно може да се срещне, но малко по-на запад е страшно готин приложим тренд, който ти позволява да носиш сандалите, любими и цветни, дори и на 18 градуса по Целзий, каквато е приблизително температурата в Лондон в момента.

Памучните чорапи обикновено са цветни или бели и си съответстват с цвета на сандалите, за да е красиво все пак Носи се с ефектни обувки на висок ток, които по време на седмиците на модата са достатъчна причина да влезеш в кадъра на стрийт стайл фотографа.

Ако имаш дълги крака, а нагоре си с къси кожени гащи и риза например, стои фантастично, повярвай ни. Онези, които могат да си позволят много къса пола, могат да сложат отгоре й едно дълго сако, а надолу по чорапи и цветни сандали.



Харесва ни много ментовата свежест на втория кадър с навитите до глезена чорапи и сандали в по-тъмно зелено на бели точки. Чантата е в есенното лилаво, а нагоре е достатъчно само черно.

Но колкото и да приветстваме на родна територия този тренд, дали бихме се осмелили да го носим? Ти кажи, да или не си за тази комбинация и как би реагирал, ако го видиш приложен на улицата?

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:





 
 

Анкета

Да или не на сандали с къси чорапи

More All fashion