Смел и ярък грим

Винаги сме вярвали в максимата, че добрият грим трябва да бъде незабележим, но признаваме, че това важи с известни условности. Ако сме в офиса, на важна среща или семейно събитие - да, но ако искаме да приковем...

Винаги сме вярвали в максимата, че добрият грим трябва да бъде незабележим, но признаваме, че това важи с известни условности. Ако сме в офиса, на важна среща или семейно събитие - да, но ако искаме да приковем погледите, оставяме телесните цветове и кафявата спирала настрана. На модния подиум видяхме доста предложения, които ни накараха да затаим дъх, а най-хубавото е, че нищо не ни пречи да си ги претворим сами.

Яркото маково червило е неоспорим тренд, а и не вярваме някога да не бъде, но сега отпада правилото „смели устни - дискретни очи”. Зелената очна линия е всичко, от което имаш нужда, за да придадеш щипка пипер на грима си, без да прекаляваш. Защото този грим е ярък, категоричен и вибриращ, но в никакъв случай не е прекален. Затова лицето е чисто и руж липсва – може да бъде добавена единствено пласт черна спирала за дълбочина на погледа.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.