Следва

Коси на воля по време на Лондонската седмица на модата

Коя е Miss Wu? Твоите най-готини предложения за името на петия лак в колекцията на Jason Wu за CND

Петте забележителни нюанса от специалната колекция на Jason Wu за CND, които ти подаряваме, са вдъхновени...

Nails преди 12 години

Петте забележителни нюанса от специалната колекция на Jason Wu за CND, които ти подаряваме, са вдъхновени от жените икони – и то не само на стила, красотата, женствеността, но и на своите професии, в които те са най-добрите.

Вечната жена на италианското кино София Лорен е вдъхновила мекия бежов цвят Sophia със своята елегантност и изтънченост, на холивудската легенда Вероника Лейк е наименуван най-секси цветът в колекцията - Veronica - заради нейния фатален магнетизъм и опасен чар. Сладострастната Бриджит Бардо е вдъхновението на плътния розов цвят Brigette със своята чувственост и невинен сексапил. А ледената модна кралица Ана Уинтур, подобно на „нейния” цвят в колекцията, е единствена по рода си, царствена, неповторима, истинска звезда.

Но кой е номер пет? Преди време поискахме от теб да ни вдъхновиш с идея на кого според теб трябва да се кръсти този металически цвят и защо, а ние ти обещахме, че ще те наградим с цялата колекция, за да си различна когато и колкото си пожелаеш, влизайки в кожите на твоите икони.

Най-смисленият, най-готиният и най-секси отговор с име, на което най-би отивал този цвят по преценка на ViewSofia ще получи наградата.

Играта обаче приключи, до 18-ти на редакционната ни поща пристигнаха много интересни идеи, но ние селектирахме десетте най-добри, които пък за да ти е по-лесно, разделихме на две части.

Така че няма още да обявяваме победителя, утре със следващите пет предложения, ще съобщим и името на щастливката.

Ето какво ни сподели ти за 5-ия елемент или коя е Мис Ву в твоята фантазия:

1. Силвия Христова:

Бледосивото Miss Wu е кръстено на създателя си.

2. София

Смятам, че 5-ия цвят, наречен Miss Wu, е посветен на Мишел Обама, която всъщност му помага да стане известен. Благодарение на нея той става много търсен и популярен след като тя се появява при връчването на мандата на съпруга й Барак Обама с негова рокля. Причината да не я наименува открито е все пак нейната роля и имидж в деловите среди и уважението на страната. Едва ли ще подкопае репутацията й като кръсти лак Mishell на нея . Но много хора се досещат за това, заради близките им отношения и начина , по който тя му помага. А и самият цвят е сиво, космически бяло - един от предпочитаните от Мишел Обама - тя носи дрехи в ярки, свежи цветове.

3. Даяна Цветкова

Петата, олицетворена в космическо сиво дама, според мен е красива, с класа, със страхотна история и вълнуващ живот. Изискана, грациозна и елегантна. Обожавана. Грейс Кели.

Цветът на Грейс Кели? Сиво! Величествено, изискано и същевременно ненатрапчиво и скромно. Перфектно. Като самата нея.

4. Виктория Стоилова

Несъмнено, когато говорим за жени-легенди първа в списъка ми е неповторимата Коко Шанел. Тя не само е една от най-влиятелните фигури в историята на модния свят, но е жена преуспяла и реализирала се в епоха, принадлежаща основно на мъжете. Известната дизайнерка покорява с нейната независимост, самоувереност и упоритост, които са допринесли за главоломния успех в кариерата й. Тя определено е вдъхновение за всяка една жена, стремяща се да покорява върхове. Като се има предвид и не лекия живот на легендарната дама, образът и добива още по-магнетичен вид, поради силата на духа й.

Ето защо, петият нюанс от новата колекция лакове CND, трябва да принадлежи на френската икона Коко Шанел. А цветът космическо сиво перфектно олицетворява легендарната дама, защото както космосът е единствен, така и Шанел е единствена!

5. Матилда Костова

Петата икона, на която е посветен лак от колекцията на Jason Wu за CND не е жена, но на български е в женски род - става въпрос за животното сова. Miss Wu е анимирана сова, която е лого на колекциите аксесоари на Jason Wu. Самият той споделя, че се е вдъхновил от совата, тъй като тя будува през нощта и така олицетворява безсънните нощи, които придружават създаването на една дизайнерска колекция. А за мен лично, освен че е изключително красива, совата е символ на мъдрост, самочувствие, увереност и спокойствие - качества, които добре прилягат на една истински
дама.
 

More Nails