Следва

We don't love: чехлите на Christopher Kane

Б като Библия - Б като Блог

Колко чанти можеш да носиш под една мишница? В случая три и то доста успешно от модна гледна точка...

 

All fashion преди 12 години

Уют

Първата идея днес ни подари една от прекрасните дами, които фотографът ни улови между ревютата по време на седмицата на модата в Лондон.

Въпреки че аутфитът й не изненадва с нищо – ярък панталон, връхна дреха, обувки на висок ток и голяма чанта –  ние се влюбихме в големия уютен пуловер, който използва вместо палто.

Особено в мрачен ден като този, снимката е достатъчна да ти стопли душата и да посрещнеш сивите облаци с усмивка.

via Sofia Street Style

Очаквай ни скоро и с още готини идеи, открити по улиците на Милано. Там сме за Модната седмица!

Шалът




Точно на обикновен възел не ни бе хрумвало да си омотаем шала около главата, но ето че се получава доста добре, а с красиво палто стои просто вълшебно!

Още една страхотна идея за дъждовен ден, когато нямаш място за чадър в чантата. Дължим я на младата дама, заснета от StockholmStreetStyle.

Пуловери, пуловери...



Пуловер се оказа една от любимите ни есенни думи, както и любима дреха в есенния ни гардероб. Нямаше как да не го споменем отново, след като стои толкова на място до ефирна лятна пола или може би над къса копринена рокля.

Обещаваме да не ти е студено, ако вместо в сандали, положиш краката си в кецове или топли боти.

via Because I'm Addicted

Колко чанти можеш да носиш под една мишница?!



В случая три и то доста успешно от модна гледна точка. Може еднакви, в различни цветове или различни модели, важното е да кореспондират правилно помежду си, с което не сме убедени, че ще се справиш, ако се осмелиш.

Хрумката е не само доста атрактивна, но може да бъде и практична. Например - в едната слагаш документи, в другата козметика, в третата ябълка и минерална вода.

via Park & Cube

Направи си сам папийонка



Преди месеци видяхме тази красавица и се влюбихме в копринената папийонка на шията й. Сега открихме лесен начин да си направим такава сами, без да се изисква особена сръчност.



Трябват ти само две малки парчета кадифе, безопасна игла и силикон.



Събираш по-голямото правоъгълно парче на хармоника и слепваш частите със силикон.



След това увиваш по-малката лентичка около тясната част в средата и отново я залепваш. Накрая прикрепваш и безопасната игла.

via Honestly WTF
 

More All fashion