Следва

Таня Илиева е прекрасна за Chado Ralph Rucci, българинът Алекс откри гримиран ревюто на Richi Rich

We don't love: чехлите на Christopher Kane

Колекцията на Christopher Kane за пролет-лято 2012 е като зимна приказка за призраци. Почти витални визии, постигнати от дрехи в ледени цветове, прозрачни материи и блед грим...

All fashion преди 12 години

Колекцията на Christopher Kane за пролет-лято 2012 е като зимна приказка за призраци. Почти витални визии, постигнати от дрехи в ледени цветове, прозрачни материи и блед грим.

Материите с метален блясък те пренасят на междузвездно пътуване (точно на време, след като resort колекцията на Kane ни потопи в звездите). Когато наистина се почувстваш в заскрежен космически кораб обаче, дизайнерът те връща на земята в цветна градина от флорални апликации по дрехи от наслоени прозрачни тъкани, в които моделите изглеждат като носещи се призраци.

В цялата тази магия, единствено не харесахме чехлите за басейн, с които бяха обути моделите. Вярно е, че от една страна поддържат страхотната енергия на колекцията, внасяйки много динамика и истината е, че сандалите се преглъщат доста лесно, но моделите, подобни на чехли за баня - никак.

Кристофър Кейн е известен с умението си открива красивото на места, където другите не биха и в случая с тези обувки наистина ни затрудни много. Може би с по-нежен завършек щеше да ни спечели завинаги.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.