Следва

Седмица на модата в Лондон пролет-лято 2012. Ден последен от официалната програма

Да или Не на мъж с клин, без значение дали е Азис или Марк Джейкъбс

Ами, може би ако не е Азис вероятно няма да му обърнем такова голямо внимание, защото мъжете отдавна...

Fashion преди 12 години


Когато един клин стане причина да влезеш в новините, както му се случи на горкия Азис, който не допуснаха в сградата на ЦИК, подкрепяйки кандидатурата на президентската двойка Куцаров - Камелия Тодорова, заради неподходящо облекло, веднага си зададохме въпроса какво би се случило с нас, ако видим наистина хубав, добре поддържан и облечен мъж, но с клин, по родните улици?

Ами, може би ако не е Азис вероятно няма да му обърнем такова голямо внимание, защото мъжете отдавна посягат към дамския гардероб и такива недоразумения не са рядкост и сред нашите консервативни граждани, които не допускат мъж с клин в сградата на институция, но нямат нищо против журналист по къси гащи.

Мъжете в клинове вече отдавана не са дори скандални, защото клинът имат почти статут на аксесоар в повечето мъжки шоута.

Сред най-големите фенове на този запазено женски до скоро атрибут, са дизайнерът Марк Джейкъб, който впрочем е заклет фен и на мъжката пола, мъжът на Кейти Пери Ръсел Бранд, който папараците често засичат във впити кожени панталони, да не говорим, че стрийт стайл фотографията пази много ексцентрични мъже в архива си, облечени в клинове и чорапогащи.






Мъжки вариант на Виктория Бекъм обаче едва ли е много секси за жените, нито пък би стоял естетически добре на мъж с грамадно тяло и едри бедра. Но така или иначе всеки има право да бъде различен, в крайна сметка всичко зависи от това колко добре се чувстваш в кожата си. Въпреки цялата свобода в модно отношение, за нас си остава съмнението да дадем ли шанс на мъжете в клинове или да кажем твърдо НЕ. Затова питаме теб какво мислиш?
 

Анкета

Да или Не на мъже в клинове

More Fashion