Следва

Just like that - Calvin Klein

Вечни искри

Познавате ли някой, който да е видял ужасно много, но все още се наслаждава на Идеята? В четвъртък вечерта...

Beauty преди 16 години
Познавате ли някой, който да е видял ужасно много, но все още се наслаждава на Идеята?

В четвъртък вечерта, високопоставеното и творческо общество на столицата, бе събрано от много идеи в една. Тази на неугасващата наслада от живота. Насладата, която се е ляла на много места, в много времена, но в една и съща форма – Dom Perignon.
<@SITE_URLstrong>




Едно питие, което не се нуждае от каквато и да е презентация, то създава спектакли. Духът на кралят, който няма да умре, бе напълно уловен от организаторите от “Авенди” и артистичните продуценти от Totally Erected<@SITE_URLstrong>. Висококласният бурлеск беше вдъхновен от творението на Карл Лагерфелд <@SITE_URLstrong>за 14 годишното шампанско Dom Perignon<@SITE_URLstrong> O'Enotheque<@SITE_URLstrong>. “Дом периньон създава фантазии,а единствено със своето въображение можем да си позволим да не сме дотам строги” - така модния маестро определя посоката на това послание извън времето и пространството. Нещо, на което пенливото вино е живо олицетворение.

Нима самият човек не е като енотека, изненадваща и разнообразна, или вино, в което живеят всички реколти едновременно?


<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd>  <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd>  <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

Най-доброто вино, познато на човечеството, е видяло и събрало есенцията на човешката същност. Защото човекът е най-човечен, когато види онзи свят отвъд физическите си сетива. Нещо, което реалният живот не е, но може поне за момент да бъде с Dom Perignon<@SITE_URLstrong>. Най-модерното питие, когато самото “модерно” е било в зародиша на значението си.

От Версай, през лудите години на джаза и женската еманципация, последвани от диамантите на Холивуд, дискоерата и нео-събирателното настояще, Dom Perignon продължава да бъде най-модерното питие, с най-богата история. Уникалният му характер е запазен още от самото му създаване през 1668, когато младия монах Пиер Периньон се амбицирал да създаде най-неповторимото вино на света. Опитвайки го, той възкликва “Отпийте, побързайте, усещам вкуса на звездите!”


<@SITE_URLa><@SITE_URLtd>  <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>
<@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLa><@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

Вкусът на звездите в незабравимата вечер беше емоционално украсен от страстта на безупречните изпълнителки на бурлеска, които разкриха лицата на лукса за небцето и душата, през вековете. Шоуто беше подплатено с вечен джаз, жив и съвършен като мехурчетата на искрящата течност, с лайв вокал, който пееше за любов, а на присъстващите все някак им се струваше, че е за шампанско.

В случая, като че ли, е все едно.

More from View Sofia

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.