Следва

Как да си останеш джентълмен във всяка ситуация

Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne. Защото не можем да се въздържим

Никога не сме крили, че сме заклети фенове на шведската марка, а привличането ни към всяко ново нещо, излязло...

All fashion преди 12 години

Никога не сме крили, че сме заклети фенове на шведската марка, а привличането ни към всяко ново нещо, излязло от нея, ни заведе право на ревюто на лейбъла по време на Лондонската седмица на модата. И не се сдържахме да ти я представим самостоятелно от другите ревюта за деня.

С удоволствие установихме, че и на живо, нещата на Acne са страшно добри, материите качествени, и затова поклонниците - твърде много.

Колекцията пролет-лято 2012 като повечето колекции на Acne излъчва лекота и смисъл. Широките панталони с ластик, късите блузки, асиметричните топове, дългите ризи, полите и якетата over-size от деним са практичното решение за всеки градски аутфит - модерни, удобни и практични в комбинации.

Цветовете са прекрасни и ярки, но не в никакъв случай не дразнят окото, земните тонове винаги са много красиви върху дрехите - тюркоазът, зеленото и кафявото стоят на всяка кожа, коса и фигура.

И от сега предвиждаме как прекрасните ментови рокли, черното и бялото и огромните ризи ще бъдат истинският хит на пролетта. 

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:



 


 

 

More All fashion