Следва

Как да си останеш джентълмен във всяка ситуация

Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne. Защото не можем да се въздържим

Никога не сме крили, че сме заклети фенове на шведската марка, а привличането ни към всяко ново нещо, излязло...

All fashion преди 12 години

Никога не сме крили, че сме заклети фенове на шведската марка, а привличането ни към всяко ново нещо, излязло от нея, ни заведе право на ревюто на лейбъла по време на Лондонската седмица на модата. И не се сдържахме да ти я представим самостоятелно от другите ревюта за деня.

С удоволствие установихме, че и на живо, нещата на Acne са страшно добри, материите качествени, и затова поклонниците - твърде много.

Колекцията пролет-лято 2012 като повечето колекции на Acne излъчва лекота и смисъл. Широките панталони с ластик, късите блузки, асиметричните топове, дългите ризи, полите и якетата over-size от деним са практичното решение за всеки градски аутфит - модерни, удобни и практични в комбинации.

Цветовете са прекрасни и ярки, но не в никакъв случай не дразнят окото, земните тонове винаги са много красиви върху дрехите - тюркоазът, зеленото и кафявото стоят на всяка кожа, коса и фигура.

И от сега предвиждаме как прекрасните ментови рокли, черното и бялото и огромните ризи ще бъдат истинският хит на пролетта. 

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:



 


 

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.