Следва

Съвършено чисто лице. Топ ефикасни продукти за проблемна кожа

Коси на воля по време на Лондонската седмица на модата

Докато Ана Дело Русо позира пред обективите на журналисти и блогъри, които се бият за нейна снимка, и сме...

Hair преди 12 години

Докато Ана Дело Русо позира пред обективите на журналисти и блогъри, които се бият за нейна снимка, и сме нащрек колко точно тоалета ще смени за тези четири седмици, не спираме да наблюдаваме, анализираме и определяме тенденциите за следващата пролет.

Докато траеше полетът ни от Лондон до Милано направихме разбор на онова, което набелязахме от изминалите седмици по отношение на прическите и грима в ревютата, и установихме, че пролетта се очертава да е сезонът на дългите коси.

От тази новина феновете им в екипа ни подскочиха от радост, а онези с късите прически започнаха дневник на косата и изчислиха с колко точно ще порасне до края на февруари.



Всичко тръгна от трети ред на Burberry Prorsum в Лондон, откъдето наблюдавахме цялото шоу, наистина традиционно добро и със специалното внимание на десетки звездни присъствия.

Косите, онези, които успяхме да видим под шапките, са стилизирани като свободно падащи по раменете коси, разделени на път в средата.

С малко пяна за обем след душ, както и сешоар за изправяне и гладък косъм тук ще са ти необходими, ако искаш да оставиш косата да расте на воля.



Много секси вариант на пуснатата свободно коса забелязахме при Matthew Williamson, чиито стилисти бяха направили майсторски път от едната страна, загладили са прическата с гел и фиксирали с лак, а косите леко се спускат по гърба и раменете, които в случа трябва да са голи и красиви.

Оказа се, че естествено спуснатите коси отиват на всяко лице, фигура, приоритети и години, но за да е универсална прическата трябва да забравим за къдрите, машата и фибите. Просто права, загладена и волна.




 


 

More from View Sofia

More Hair