Следва

Мъжете в Лондон или пролет-лято 2012 в последния "мъжки" ден от седмицата на модата там

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Прекрасните Аби Лий, Саския Де Брау, Кармен Педару, Стела Тенант и Аня Рубик са звездите на корицата на брой 126 на сп. Numero...

All fashion преди 12 години

Алекса Чънг за Madewell

Няма да крием, че харесваме Алекса Чънг. Тя е красива, млада (въпреки че, оставя усещане за леко грубовато момиче, когато я чуеш да говори), популярна и не на последно място има страхотен стил - лек и ненатрапчив, но едновременно с това отличаващ се.

Така че, страхотната й колекция за Madewell и последвалият голям успех  на линията никак не ни изненадаха. Всъщност голяма част от Alexa Chung for Madewell, която се появи миналата седмицата, вече е разпродадена и дори може да се намери в ebay (със логичната надценка, разбира се).

Всички дрехи можеш да разгледаш тук, а ето и видео към колекцията.

Аби Лий, Саския Де Брау, Кармен Педару, Стела Тенант и Аня Рубик за брой 126 на сп. Numero



Прекрасните Аби Лий, Саския Де Брау, Кармен Педару, Стела Тенант и Аня Рубик са звездите на корицата на брой 126 на сп. Numero. Снимките са на не кой да е, а самия Карл Лагерфекд, който улавя прелестните създания в спираща дъха черно-бяла фотосесия.

Лара Стоун никога не идва в повече



Доказателството на тази теза е фотосесията й за есенния брой на сп. T. Този път датският модел нито се разголва по бельо (или без бельо), нито е облечена в котюр рокли. Напротив, Лара е по-обикновена от всякога и отново безкрайно секси. Това са може би едни от най-красивите нейни снимки, на които сме попадали.

Аня Рубик и Саша Пивоварова за френския Vogue, октомври 2011



Mert Alas & Marcus Piggott заснемат Аня Рубик и Саша Пивоварова за октомврийския брой на Vogue Париж под модното ръководство на Емануел Алт. Очевидно печелившата комбинация е 2:2:1 - два супермодела, два страхотни фотографа и един главен редактор на Vogue.  

Аби Лий Кершау на корицата i-D брой есен 2011



Миналата седмица ти показахме Карин Ройтфелд, а тази се прехласваме по Аби Лий, приела образа на Туиги за корицата на есенния брой на сп. i-D.

Страхотната фотография е дело на Ричард Буш.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.