Следва

МИНАЛОТО: Кокаин на плажа. Джейн Фонда, Пол Нюман и още холивудски величия на ваканция в Малибу през 60-те

Алекс Раева не спи с богаташ, за да е известна, нещата в живота й се нареждат както трябва

Преди да стане и актриса Алекс мина през различни трансформации, сред които певица, моден дизайнер, дайвинг...

Лица преди 12 години

"Преди 10 години търсех и се радвах на славата. Сега тази суета ме натъжава. Всички искат да са известни, но се питам защо. Някои наши звезди не могат да съберат пари, за да си платят парното. Други сякаш са взети на подбив.

Как може Лили Иванова да е на една страница с русата Златка. Това ме възмущава", споделя пред "168 часа" звездата от новия български сериал "Седем часа разлика" - Алекс Раева.

Преди да стане и актриса Алекс мина през различни трансформации, сред които певица, моден дизайнер, дайвинг инструктор, водещ на България търси талант, но когато преди време в интервю за ViewSofia я попитахме какво от всички тези неща ще избере, ако й се наложи, тя отговори: "Никога не ми се е налагало да избирам. Аз съм късметлийка в това отношение, защото животът винаги е правил този избор вместо мен. Не знам дали това е правилно, но се отдавам на интуицията си и винаги правя това, което тя ми подсказва. Е, понякога същата тази интуиция ми изиграва по някой друг номер, но така е в живота."

Певицата е убедена също, че новият филмов проект ще грабне моментално родната публика, тъй като темите в него са много близки до хората, но как се справят със стайлинга, прочети в нашия материал от вчера. "В сериала играя по-скоро себе си, въпреки че героинята ми е много по-смела и решителна от мен. Направо си е невъзможно да успееш да пробиеш като певица на един толкова необятен пазар, какъвто е американският", характеризира героинята си Алекс.

 

More from View Sofia

More Лица