Следва

Изглаждащ гел-серум Nivea Visage Q10 Plus

Съвършено чисто лице. Топ ефикасни продукти за проблемна кожа

Сред щастливите събития, които съпътстват излизането от пубертета, са независимостта, добиването на...

Hair преди 12 години

Сред щастливите събития, които съпътстват излизането от пубертета, са независимостта, добиването на самоувереност, краят на пъпките. За зла беда, нито едно от тези явления не важи за всички, включително чистата и безпроблемна кожа. И докато за повечето от нас е нормално при горещо време, преди цикъл или след хапване на повече шоколад да се появи някое и друго несъвършенство, то за някои това е ежедневие, което не си отива с навършването на 25 или 30 години.

А когато към пъпките се прибави повяхване на тена, образуване на петна и фини линии или, с една дума, остаряване, няма как да гледаме образа си в огледалото без отчаяние. Сега, след края на лятото, проблемът обикновено се задълбочава, тък като кожата е загрубяла от толкова слънце, дори и съвестно да си се предпазвала, както неведнъж сме те съветвали. Докато си на плаж и събираш тен, имаш чувството, че лицето ти е по-здраво и чисто от всякога, но това не продължава дълго - щом се върнеш раздразненията направо избуяват като с магическа пръчка.

Ако положението е много сериозно, освен от хранителен режим, може би ще имаш нужда и от дерматолог. Но ако всичко е в рамките на нормалното, би трябвало с продуктите, които ти предлагаме, да постигнеш задоволителни резултати. З а да можеш да окончателно да оставиш зад гърба си мъките на съзряването.
 

More Hair