Следва

Седмица на модата в Милано пролет-лято 2012. Финалът

Скарлет Йохансон се появи в разкошен вид на ревюто на Dolce&Gabbana

Докато изчаквахме дисциплинирано началото на шоуто на Dolce&Gabbana редом до най-големите модни икони...

All fashion преди 12 години

Докато изчаквахме дисциплинирано началото на шоуто на Dolce&Gabbana редом до най-големите модни икони, които стрийт стайла направи толкова популярни, изведнъж спокойното жужене на италиански, английски и френски, което се чуваше в разговори между фотографи и редактори пред Hotel Metropol се превърна в истинска папарашка суматоха.

Обективи и камери от всички страни бързо се събраха в огромна тълпа, когато на мястото пристигна лимузината, а от нея очаквано слезе Скарлет Йохансон, облечена, разбира се, в Dolce&Gabbana.

Актрисата е рекламно лице на аромата и убийственото червено червило Dolce&Gabbana като за кампанията влиза в ролята на сексапилната Мерилин Монро, а този образ ужасно много й отива.

Секси в nude дантелена рокля на Доменико Долче и Стефано Габана, обувки на супер висок ток пак в нежно nude като цвета на кожата й, прическа на ретро вълни и чанта от питон - всичко Dolce&Gabbana, включително и жестокото червено червило, актрисата направо подлуди присъстващите с невероятния си външен вид.



Съобразителната охрана бързо проправи път на холивудската звезда през тълпата, а чудесната, секси и леко пухкава Скарлет успя да измести вниманието, макар и за минути, и от най-големите модни величия като Емануел Алт, която е главен редактор на френския Vogue, Анна Дело Русо и дори от самата Ана Уинтър.

Очаквай ни с още горещи новини от Милано, а утре чети кой колко тоалета смени в рамките на една модна седмица.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.