Седмица на модата в Милано пролет-лято 2012. Финалът

Неделята и понеделника в Милано нито ни изненадаха с нещо, нито пък ни спестиха от разкоша си.Неделя и понеделник в Милано нито ни изненадаха с нещо, нито пък ни спестиха oт разкоша си.

Коментари: 3

M
Miss_arrogance (2011/10/02 / 01:18)
Ами за Долче и Габана какво да кажем... Все едно някой луд се е развихрил. А преди какви неща правиха! ....
M
Miss_arrogance (2011/10/02 / 01:17)
Харесват ми шапките на Армани, както и колекцията на Фере горе-долу, въпреки че не бих ги носила сега, в двайсетте си години. Определено са по-скоро за лелки, но един ден бих ходила облечена по подобен начин. Никой не може да надмине Диор и Галиано.. Все очаквам с надежда да видя някой достоен последовател, който да показва хубави колекции и чиито шоута да следя с интерес, но модата явно се е изчерпала много. Например Дискуеърд... Какви са тези дрипави парцали!... Ок, разбирам, че има хора, които харесват този стил, така както за всеки друг си има почитатели, но това "нещо" трябва ли да се показва по ревюта и да му се слага етикет "мода"?
M
Mia Lennon (2011/09/28 / 13:40)
Mисля,че седмицата на модата в Милано не бе нищо особено, освен PRADA,при която е повече от интересно. Италианската мода става все по - комерсиална, предпочитам LONDON fashion week, където има истински тенденции. Вече започна и седмицата в Paris,така,че чакам с нетърпение ..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.