Следва

Директно от PR-a: "Славена Вътова избира Мистър София 2011"

Любовта на Ирена Милянкова от "Под прикритие" скъсва с ергенския живот

Актьорът Ивайло Захариев, в образа на полицая под прикритие Мартин от сериала „Под прикритие” на Димитър...

Лица преди 12 години

Актьорът Ивайло Захариев, в образа на полицая под прикритие Мартин от сериала „Под прикритие” на Димитър Митовски, скоро няма да е ерген. Жената до него е приятелката му Миряна Георгиева.

Ивайло направил на Миряна клиширано романтично предложение, но жените понякога обожаваме клишетата. На сватбата на техни приятели Захариев паднал на колене и подал на бъдещата си съпруга червена кутийка с пръстен в нея, разпространи новината Монитор.

С Миряна Ивайло се запознава преди около две години. Актьорът работи с наркозависими. Точно на една от тези сбирки среща и любимото момиче. Тя също като него е дълбоко вярваща и е отдала живота си да прави добро на хората.

Звездата от „Под прикритие“ довери, че бъдещата Захариева е великолепен човек и страхотна кулинарка, която омайва с бисквитена торта. Иво допълни, че за него сватбата не е нещо, което трябва да се случи на всяка цена. „Бракът е институция, а не просто разходка до гражданското”.

Освен, че е хубавец, Ивайло е и изключително верен мъж с принципи. За него най-грозното нещо е да изневериш, затова споделя, че никога не би си простил такава постъпка.

 

More Лица