Следва

Десислава се отказва от силикона

Директно от PR-a: "Славена Вътова избира Мистър София 2011"

Най-стилната и чаровна Мис България 2006 Славена Вътова, неволно забъркана в нечии видео кадри ще води...

Лица преди 12 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.

Славена Вътова избира Мистър София 2011

Най-стилната и чаровна Мис България 2006 Славена Вътова, неволно забъркана в нечии видео кадри ще води престижния конкурс за красота Мистър София 2011, съобщават първи от ПРофайл.

Млад, динамичен,модерен, възрастова граница от 18-25 години и с правилни пропорции са едни от изисканията на кандидатите за титлата Мистър София 2011, гордо споделя Цветелина Борисова генерален мениджър на FH 1 Agency.

Домакин на събитието ще бъде актуалния нощен клуб Найт флайт на 17 ти октомври от 21.00 часа.

За мен е истинско удоволствие и чест да бъда информационния гид на този конкурс за мъжка красота по 2 причини – заради уникалността на този ивент и това, че има необходима ниша от подобен тип конкурси. Наситихме се на какви ли не при жените, крайно време е някой да помисли и за нас ?!откровенничи г-ца Вътова.

Радио Романтика официален медиен партньор стартира своята радиокампаниа за кастингите, към които вече има небивал интерес от модели и спортисти.

Zu Elements и любимите бански на Том Круз Vilebriquin са модните диктатори които от сцената на Найт Флайт ще имаме възможност да видим най-новите модели за сезон 2011-2012открехва само част от програмата Наско Лазаров управляващ директор на Агенция за публични комуникации ПРофайл.

16 са кандидатите за титлата на най-красивия софиянец и на 17 ти октомври ще разберем кой е най-достойния притежател.
 

More Лица