Следва

Как да останеш джентълмен, докато си на парти

Б като Библия, Б като Блог

Любимата ни есенна дреха харесваме в oversize модел в компанията на къса пола и ниски обувки или по риза и висок ток...

All fashion преди 12 години


Бялата риза + пола = ВНЛ

Открихме една съвсем достатъчна причина да се обречем в любов на бялата риза поне за още един сезон и това е старата колкото света комбинация между бялата риза и полата.

Може би освен нея единствено белият тишърт стои толкова добре с всякакви дължини, кройки и цветове. Толкова просто и толкова вълшебно едновременно.

Благодарим за вдъхновението на Holier Than Now

Stella McCartney есен 2007



Нищо, че колекцията е от преди 4 години, комбинацията от бяла риза, плетена oversize жилетка и червени обувки на ток е все така актуална и секси. Перфектна идея за времето навън, която взехме назаем от I Love Wildfox.

Галактически маникюр



Малка галактика по ноктите си можеш да постигнеш лесно с тъмносин лак, върху който неравномерно нанасяш по-светли бляскави нюанси, за да се получи този 3D ефект. Накрая, не забравяй финалния прозрачен лак.

За основа можем да препоръчаме тъмносиния нюанс на L'Oreal.

via a pair & a spare

Колие върху колие върху колие...



Колие върху колие върху колие или как да разнообразиш обикновен тишърт. Технологията е безумно просто - вадиш всички колиета, с които разполага кутията ти с бижута и слагаш върху себе си тези, които смяташ, че си отиват най-много.

Страхотна идея за парти или просто за скучен понеделник в едноцветен тишърт и джинси.

via BeauCouture

Любимият пуловер



Любимата ни есенна дреха харесваме в oversize модел в компанията на къса пола и ниски или средно високи обувки, точно както показват дамите по-горе. Първия вариант избираме за късен октомври, докато втория ще изпробваме още утре.

via Northern Light & Style Scrapbook

More All fashion