Следва

Усмихни се на сърдития октомври с готин аутфит

Палава красавица или нежна дама

Не знаем историята на тази чанта, но изглежда дълга и вълнуваща. Представяме си как е открита в малък магазин от млада дама...

Шопинг преди 12 години

Не знаем историята на тази чанта, но изглежда дълга и вълнуваща. Представяме си как е открита в малък магазин от младо момиче, което спестява от закуски месец и 10 дни, за да си я купи. Може би е правила компания на скучна първа среща и е подскачала на Get Off Of My Cloud на Rolling Stones, след което е била свидетел на много първи, втори и последни целувки. Вероятно е съхранявала насълзените кърпички след раздяла и след това дълго е събирала прах в нечий стар гардероб. Накрая е била завещана от майка на дъщеря на магазин за секънд хенд и сега е на няколко клика разстояние да запомни и твоите истории. 

Тя има дълга, много фина дръжка и умело ще играе най-малко две роли в живота ти - едната е на коктейлна палава красавица, а другата - на нежна ежедневна, вярна и практична дама.

Кожата й е мека, откопчаването е много елегантно като ретро портмоне, а вътре би могла да събереш целия си ден, плюс всички постоянни лични вещи.

Черна чанта с панделка и златен възел, ViewSofia Shop, 25 лева

More Шопинг