Следва

22 изконни правила на мъжкия стил

Стилът на ВИП гостите от седмицата на модата в Милано. I част

Едно модно ревю не продължава повече от 15 минути, но заемането на първите места може да отнеме до 45...

All fashion преди 12 години


Едно модно ревю не продължава повече от 15 минути, но заемането на първите места може да отнеме до 45. Обикновено имената на него са като наредени списания от вестникарска будка.

Главни редактори и стилисти, журналисти от целия свят се събират в четирите важни точки на Земята, за да следят, обсъждат и показват супер новите дизайнерски тоалети.

В Милано те сякаш са най-цветни и най-тренди, пък и напият моден папарак там, не пропускаше възможност да щракне всяка известна модна персона, изпречила се на пътя му.

И така, ето как изглежда стилът на ВИП гостите по време на седмицата на модата в Милано с кратки описания и броя тоалети, с които ние лично ги засякохме.

За да е по-лесно, ги разделихме на две части.

Няма как да не започнем материала с Първата дама на front row модата - Анна Дело Русо, тя е и сред дамите, които се преобличаха най-често на Миланската седмица на модата.




Анна е моден редактор Vogue Nippon/Япония. Издигната за икона от блог обществото, Анна е Лейди Гага на модния свят. Винаги е изненада, какъв ще е скокът, който Ана ще направи със следващата си изява. Не толкова популярна с работата си, но много известна с малкото си куче и апартамент специално за тоалетите.



Брой тоалети - 5
Отличителни стилови белези
: много и само луксозни лейбъли на едно място. Характерна е че носи всичко, стига да е fashion, независимо дали й отива и дали става за носене. Предпочита лейбъли като Balmain, Alexander McQueen, всичко hаute couture, a от скоро и Mary Katrantzou. Ако изчислим сума аутфит на Ана в цифри, крайният резултата ще 5-цифрена сума, гаранция.

Кейт Ланфеър е не по-малко вярна на скъпите лейбъли, но тотално различна от Анна като стил.



Тя е главен моден редактор на US Elle. Супер шик, много роки. Винаги набляга повече на аксесоарите си и формите на дрехите си.



Независимо дали е с пола или с панталон, те винаги са черни. Прическата и очилата и са нещо, което не променя почти никога. В малкото снимки, на които е усмихната прозира нежната и красива жена, която се крие под асиметричните дрехи. Интересен факт за нея е, че почитателите на силния й личен стил, трудно се препокриват с онези, които четат Ел. Както и че едва ли личната й колекция от Мартин Марджела би имала смисъл в гардероба на списанието.

Брой тоалети - 3
Отличителни стилови белези: черно-бяло, асиметрия, гръндж елементи, много и готини бижута, емблематична прическа.

Вививана Волпичела е тази, която върви до и след голямата звезда.



Тя е асистент моден редактор на Vogue Nippon и е като веселата сянка на Анна Дело Русо. Не толкова ексцентрична и екстравагантна като шефката си, но толкова приятно отворена и разкрепостена за публичното внимание.

Брой тоалети - 3
Отличителни стилови белези: цветове, принтове и женствени поли и рокли. Не може без цветни аксесоари.

Кристин Сентенера е моден редактор на Harper's Bazaar Australia, работи и като стилист на свободна практика.



По детски сладкото й лице подчертава минатюрната й фигура и миниатюрните асиметрични поли, в които я наблюдаваме напоследък. За себе си казва, че не би могла да ходи на равни обувки. В момента си сътрудничи с Кени Уест за новата му линия дрехи в Париж. Нямаме търпение да видим резулата от този стилен микс.

Брой тоалети
- 2
Отличителни стилови белези
: висок ток, черно-бяло, елегантни сака, копринени ризи, мини асиметрични поли и рокли.

Сара Рътсън, моден директор на Lane Crawford.



Когато притежаваш крака, в смисъл на хубави, фини и дълги, неограничен достъп до най-добрите марки и стил, би било трудно да не си под обстрела на модните фотографи. Една от дамите в модния бизнес, които никога не пропускат възможността да са на високи обувки, елегантна е и, разбира се, малко роки.

Брой тоалети, с които я засякохме - 1
Отличителни стилови белези: високият ток, елегантните тоалети, аксесоарите, винаги силно тренди неща.

Тайлър Томаси Хил. Главен редактор US Marie Claire.



Държавна модна тайна е къде и как Томаси подържа прекрасния цвят на косата си. Като муза на Прабал Грунг червеното й отива, но самата тя твърди за себе си, че е моден хамелеон и никога не спира да се промена. Перфектното й тяло й позволява да носи с много шик момчешки дрехи и неочаквани елементи.

Брой тоалети - 3
Отличителни стилови белези:
емблематични дизайнерски неща, лейбъли като YSL, Celine сa й сред най-честите в гардероба, елегантност и безкомпромисност в стила, висок ток.

Франческа Бърнс е стилист и моден редактор.



Живее и работи в Лондон, а интересното за нея, че започва като студентка по право, но бързо се мести в модна специалност. Била е стилист на Кайли Миноуг, подготвяла е сесии за Vogue, D-magazine, а сега е старши моден редактор в LOVE.

Брой тоалети - 3
Отличителни стилови белези:
нещо винтидж, еклектика, смесване на различни стилове, принтове и материи в един аутфит, емблематична прическа.
 
 


 

More All fashion