Следва

Винтидж настроение от деним

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Легендарното списание Self Service поставя на есенно-зимната си корица страхотната Аризона, която ние изключително много харесваме.

All fashion преди 12 години

Лили Коул за Harper's Bazaar Турция, октомври 2011

Не можем да не признаем, че напоследък виждаме все по-добри модни изображения от южната ни съседка. Те дори имат Vogue, който също е доста по-напред от другия най-близък - гръцкия.

И вече почти не е изненада, че са способни да накарат Лили Коул отново да позира за корица, очевидно в перфектна форма. Изключително много харесахме кадрите и двете корици, които Лили и фотографът Koray Birand са създали за октомврийския брой на турския Harper's Bazaar, а Лили определено започва да ни липсва.

Аризона Мюз за Self Service есен-зима 2011



Легендарното списание Self Service поставя на есенно-зимната си корица страхотната Аризона, която ние изключително много харесваме. Но корицата всъщност не е една. Alasdair McLellan е заснел още един кадър - идентичрен на този, само че с отворени очи. Хитро, нали? И най-вече красиво.

Abbey Lee и Our Mountain за Pierre Balmain пролет-лято 2012



Едно видео, чиято музика ни преследва (в добрия смисъл) от няколко дни насам. "Devils Banquet" е песента, която дава живот на втората линия на Balmain, а дрехите не може да изглеждат по-добре от начина, по който Abbey ги носи, заедно с момчетата от Our Mountain - групата на приятеля й, от която понякога и Abbey е част. Видеото е заснето от фотографското дуо Inez van Lamsweerde и Vinoodh Matadin.

Versace за H&M - първи кадри от кампанията



Дафне, Линдзи и Саша позират в първите две изображения от кампанията за колекцията на Versace за H&M. Това е следващата голяма колаборация на скандинавския high street бранд, а след успеха на миналата колекция, разработена с Lanvin, се очаква този ноември пред магазините отново да има опашки. И колкото Versace понякога да ни идва в повече, трябва да кажем, че тук виждаме дрехи, които биха били интересни, стилизирани по друг начин и извадени от концепцията на цялата колекция. Нямаме търпение да видим абсолютно цялата колекция. С цени, разбира се.

Скейтборд Celine



Любов от пръв поглед се случи, когато видяхме тези дъски за скейтборд, чийто принтове са вдъхновени от пролетно-лятната колекция на Celine за 2011. Всички си спомняме страхотните широки копринени ризи и панталони със същите принтове, сигурни сме. Джейн от StopItRightNow е успяла да съчетае двете си страсти - модата и карането на скейтборд, отпечатвайки същите тези принтове върху дъски за каране. Моментално ти се приисква да започнеш да караш скейт или просто да имаш и трите дъски вкъщи, подпрени на стената като произведения на изкуството. 

More All fashion