Следва

Пържени картофи? Не, печена ряпа с къри

Силни промени ни очакват през октомври, разбери всичко в месечния хороскоп

Любимият ни за експерименти в стила месец октомври е пълен с промени. Независимо дали за някои са добри, за...

Astro преди 12 години

Любимият ни за експерименти в стила месец октомври е пълен с промени. Независимо дали за някои са добри, за други не чак толкова, промените във всеки аспект са хубаво нещо и обикновено слагат началото на нов етап в живота или обръщат нова страница в личните и професионални успехи.

Но за да сме по-изчерпателни, ето и месечната прогноза на нашия астролог Милка Петрова накратко, а пълният хороскоп по зодии виж в каре Хороскоп>>.

През октомври Овенът често ще трябва да решаваш чужди проблеми, някои хора ще намерят в теб надеждна опора. Повишената сексуална енергия в този период, ще го кара да я потиска и задушава в себе си…

Близнаците понякога ще изпадат в мрачно настроение, ще се чувстват неудобно и то при отсъствие на реални за това причини, но за добро или лошо през този месец за теб няма опасност от влюбване…

Ракът ще почувства липса на енергия и най-хубавото, което можеш да направи е да отиде на почивка и да се заеме с чисто лични дела.

Хороскопът на Лъва за октомври обещава много позитивни впечатления, срещи, събития и пари. Девата обаче ще трябва да отделя повече време за чувства, емоции и любими хора.

Октомври и есента за Везните тази година е добро началото за всичко, било то мащабни проекти или просто пренареждане на мебелите в апартамента.

За Скорпиона започва сравнително спокоен период, когато повече от всичко ще му се иска домашен уют и комфорт. Стрелецът ще се разкъсва от вътрешни противоречия този месец, а за Козирога настъпва месец спокойствие и подреден живот.

За Водолея октомври е месец на социален успех, но той може да внесе хаос в личните му отношения и напрежение сред приятелите.

Рибите ще бъдат различни, ще бъдат дори по-чувствителни от обикновено и астрологът препоръчва да играе повече с уменията си, да ги концентрира силно в лични облаги.

Пълният хороскоп виж в каре Хороскоп>>.
 

More from View Sofia

More Astro