Следва

News Екстаз във вторник: Мила Йовович критикува мъжете модели, Милиардер подкрепя бунтовете на Уолстрийт, Премиерата на "Островът" в Народния

Да или Не на скандалната трансформация в името на това да си известен: Директно от PR-а

Вместо съвсем директно от ПР-а ще ти пуснем само част от него, заедно с култовите снимки на поп изпълнителя

People of art преди 12 години

Вместо съвсем директно от ПР-а, кавато е целта на тази рубрика, ще ти пуснем само част от него, заедно с култовите снимки на поп изпълнителя Стратия, който преди време се изгуби от хоризонта на славата.

След години обаче Стратия отново се върна в публичното пространство с изцяло нов имидж - с главно И в името си, с грим, дрехи от латекс и високи ботуши.

Но ние се питаме основно следното, ще помогне ли драстичната промяна на един не толкова известен певец да стане забележим и прочут и може ли гримът и неясната сескуалност да предизвикат интереса на публиката? У нас има един-два примера за това, но все пак не е масова практика.

Ето и какво гласи прес съобщението по повод завръщането на СтратИя като звезда, а ти ни кажи според теб струва ли си да се преобразиш тотално в името на това да си интересен и предпоставка ли е нестандартния и леко скандален имидж за успех?


Стратия преди, Стратия след трансформацията

Може би!?

„Певецът, който нашумя с парчетата „Платонично”, „Няма да спра”, „Отново” и дуета с бившата певица и настояща тв водеща Мария Игнатова „Невъзможно”, поднася на публиката изненадващо шокиращ проект. Фотосесията, заснета преди броени дни, презентира предстоящия нов проект на изпълнителя – „ДНК Спирали”.

Стратия позира в сценичен тоалет от кожа, обувки в стил Алекзандър Маккуин с 20 см. ток и всичко това гарнирано с кристали Сваровски „инкрустирани” върху фейса на артиста. Новата визия е решена изцяло от него.

Стратия определя всичко това като произведение на изкуството във всичките му форми. ”Това е вълнуващ и вдъхновяващ образ, който е подсилен със 100 процентова поп музика. Новата ми песен ”ДНК Спирали” представлява модерно и откровено творчество, а рояла с който започва е моята сила и страст”, разкрива подробности за проекта Стратия. Изпълнителят допълва също, че „Духът няма полова принадлежност”.

Новото авторско парче на Стратия е по негова музика и текст на младата актриса Наталия Дукова. То е създадено като част от авторския й театрален моноспектакъл „Мозъчен дренаж”. „
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра