Следва

Любимата плетена рокля

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" ще ти донесе Chanel 19 и Chanel 19 Poudre. И още разкошни подаръци. Виж!

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" е новият, прекрасен и уникален наш конкурс, в който няма вариант за...

All fashion преди 12 години

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" е новият, прекрасен и уникален наш конкурс, в който няма вариант за неучастие.

Просто да обичаш МАМА не е сложно, а пък ако в годините си бил достатъчно умен да "откраднеш" най-доброто от нейния усет за нещата, от нейното усещане за мода, от нейния неповторим стил, то това е богатство, което не се измерва с пари.

МАМА ни облича и обува от малки, нейният избор е бил и наш дълго време, а когато пораснахме достатъчно и можехме сами да решаваме, неусетно открихме колко много приличаме на МАМА. Освен в очите или ръцете, още и по цветовете, които харесваме, или пък формите, които не харесваме. По начина, по който ходим, или пък по начина, по който говорим, наклонили глава на една страна. По любовта към обувките, или пък по омразата към всичко изкуствено.



Всичко, което знаем за стила, го знаем от МАМА. Остава да си го признаем.

Ако ти имаш тази смелост, ако си разбрал, че МАМА е дамата на твоя стил, че всичко, което знаем, го знаем съзнателно или несъзнателно от нея и нейното усещане за стил, ти си потенциалния победител в новия ни конкурс.

Изпрати ни снимка на майка си и кратък текст какво научи за модата и стила от МАМА, какво харесваше най-много в нея, докато беше дете, какво харесваш най-много сега. Разкажи ни най-яркият ти стилов спомен от МАМА - прическата й на младини, чифт обувки или може би банския й костюм, с който свързваш най-милите спомени от детството - ти и МАМА на море.

Наградите за усвоените уроци със сигурност вече си получил във времето, но за удоволствието да имаме твоя разказ на страниците си, ние и нашите партньори ще те наградим със следните великолепни неща: 



1. Класическият Chanel 19 и по-младият, разкошен аромат Chanel 19 Paudre за МАМА и теб, осигурени любезно от NOTOS BULGARIA.

През 1970-та година, месеци преди смъртта на Мадмоазел, Анри Робер прави своя шедьовър, наречен Chanel N°19, който кръщава на най-важната дата в историята на модата до сега - 19-ти август 1883 година, раждането на Габриел Шанел.

И има защо. Коко Шанел наистина преобръща представите за женственост и елегантност.

Затова N°19 се превръща в аромата на решителната, блестящата жена, която завладява света или поне успява да го покори със смелостта си.

Точно преди месец излезе новината за чисто новата подмладена версия на Chanel #19, който е с нежното име Chanel #19 Paudre. Лекият му като облак аромат нежно и елегантно ще облича тялото ти, a с този на мама ще танцуват в синхрон ту великолепно танго, ту лек и нежен Chill-out.



2. Специална селекция книги от издателство Enthusiast, 3 комплекта по 3 много женски заглавия.  В подаръчния пакет влизат силно женските романи: „Споделен живот“ от Джоди Пико, „Една женска усмивка“ от Никола Баро и „Всеки ден, всеки час“ от Наташа Драгнич.

3. 5 комплекта follow me за най-готините МАМИ и 5 комплекта 2 гъби + гел за най-добрите дъщери.



Комплект Refan Follow Me съдържа:

- парфюмен лосион за тяло
- парфюмен душ-гел
- освежаващ спрей за тяло
- парфюм Refan Follow Me

Лосионът хидратира кожата с влажност, която трае през целия ден. След употреба чувстваме кожата си мека, гладка и подхранена. Ароматният душ-гел подхранва и освежава кожата, оставяйки траен аромат на любим парфюм. След като напръскаме обилно кожата с освежаващия спрей, тя остава приятно ароматизирана.



Комплект пилинг сапун, гъби и гел за ръце:

"Гладка като кадифе" кожа е неизменното усещане след измиване с пилинг-сапун гъбите и ексфолиантите на "Рефан". Те могат да се използват като стимулиращ масаж с подчертано въздействие срещу стреса на ежедневието, за релакс и отпускане. За това съдейства и завладяващото им ухание, което остава дълго време като воал, обгърнал тялото.

Уханието на роза "ROSA", маракуя "PASSION FRUIT" или на тубероза и мимоза за "I LOVE YOU" ще обгръщат ръцете дълго време. Екстракт от ружа и Д-пантенол се грижат кожата да е хидратирана и мека.Резултатът - чисти и невероятно парфюмирани ръце.


"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!"
е игра на обич, спомени и красота!

Да отдадем заслуженото на неуловимото, но толкова важно нещо - първата, голяма причина да сме това, което сме, включително и като хора със собствен, неповторим, изключителен стил.

Всички снимки, които получим, ще бъдат публикувани, както и най-интересните разкази.

Очакваме, докато гледаме нашите майки на черно-бели снимки в офиса.
Не е истина колко са красиви!
И колко приличаме на тях!

Затова всичко, което МАМА е за теб,  изпрати на [email protected] до 30 октомври, неделя.




 

More from View Sofia

More All fashion