Следва

Изложба ВАРНА ОТ ЕВРОПА

И АЗ МОГА – благотворителен акцент на музикалната конференция SeeMe 2011

Първият ден на конференцията - “Music is for Charity” е посветен на благотворителността...

Music преди 12 години

Готви се още от сега за уикенда. Музикалната конференция SееMе /South East European Music Event/ ще разтърси София за 6-ти пореден път между 8 и 10 октомври 2011.

В продължение на 3 дни и нощи София ще отвори врати за артисти, банди, диджеи, продуценти, промоутъри, лейбъл мениджъри, професионалисти от индустрията, както и безброй фенове на различните музикални жанрове.

Благотворителният акцент в музикалнoто събитие на годината е И АЗ МОГА / I Can Too.

Първият ден на конференцията - “Music is for Charity” е посветен на благотворителността.

Той ще се проведе на 8 октомври (събота) в клуб Studio 5 (НДК, вх.А3) от 13.30 ч.

В него И АЗ МОГА ще представи социалната ангажираност на изкуството, бизнеса и медиите с панел от дискусии: „Социалното осъзнаване чрез музиката”.

Лектори са интернационални звезди – посланици на инициативата от световната музикална и кино индустрия, както и български популярни музиканти, сред които: групa D2, Явор Захариев (Gravity Co.), Свилен Ноев (група Остава), изпълнителите Galia, Тони, Desy (Phuture shock), Кристо, DJ Steven, група X-Ray и много други.
В дискусиите участват представители на бизнеса и медиите, които подкрепят организацията.

Конферентният ден на И АЗ МОГА ще завърши с благотворителен рок концерт на група D2, който бандата ще изнесе в Студио 5 от 22:00 ч.

Лайфът е за набиране на средства и популяризиране реновирането на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.
See Me, D2 и I Can Too канят всеки от Вас да се включи в създаването на Центъра с това, което Може най-добре: с идеи, с контакти, с работа и материали, с sms на 1415 или с дарение.

На 8 октомври в клуб Студио 5!
 

More from View Sofia

More Music