Следва

Еди Седжуик е търсената от нас Miss Wu! В това ни убеди Радина Пипилева, която спечели колекция от нюанси на Jason Wu за CND

Прикрий несъвършенството с Anti-Blemish SolutionsClearing Concealer

Съвсем нормално е да търсиш алтернатива, когато кожата ти страда от акне. И точно затова ти предложихме...

Hair преди 12 години

Съвсем нормално е да търсиш алтернатива, когато кожата ти страда от акне. И точно затова ти предложихме по-рано няколко ефикасни продукта на пазара, с които да започнеш есента. Да, но проблемът с прикриването на несъвършенствата продължава да не ни дава мира, затова ето една великолепна комбинация в тубичка, която едновремнно лекува и прикрива засегнатите от акне участъци по кожата.

Какво представлява този вълшебен продукт? Това е коректор и лечебно средство, което с успех прикрива и лекува пъпки. В същото време Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer предотвратява разпространението на акнето, като намалява риска от бъдещи възпаления чрез намаляване на мастната секреция.

Коректорът има дълготрайно матово покритие и е прекрасен избор заради следните предимства:
- съставки, които контролират разпространението на акнегенните агенти, които влошават възпаленията;
- съставки, които възпрепятстват образуването на мазнина на повърхността на кожата, която при комбинация с мъртвите клетки може да запуши порите; 
- противовъзпалителни агенти успокояват и омекотяват кожните раздразнения.
- комбинация от салицилова киселина и ацетил глюкозамин отстраняват мъртвите клетки, които допринасят за запушването на порите.

Наличен в различни нюанси според тена на кожата, както и в един зелен цвят за прикриване на червенината.

Използвай като нанесеш по повърхността на пъпката, разнасяйки го към краищата. Ако е необходимо, потупай с върха на чист показалец, докато продуктът се слее с кожата.

Anti-Blemish Solutions Clearing Concealer на Clinique ще намериш в аптеките или в магазините на Estee Lauder и Clinique. 

More Hair