Следва

Trend Report: Циганско лято

Б като Библия - Б като Блог

Алекса Чънг е едно наистина голямо вдъхновение. Последното, с което ни плени, са голите й рамене. Определено една от най-сексапилните части на женското тяло, изложена на показ...

All fashion преди 12 години

Идея за Хелоуин

The Beauty Department  е личният блог на риалити звездата Лоран Конрад. Ровейки се в него, открихме страхотен наръчник как да си направим сами ретро прическа, която можем да комбинираме с визия в стила на момичето на Гетсби, гангстерска приятелка, филмова звезда и т.н.

На снимките процесът е обяснен достатъчно нагледно, а ако кликнеш тук, можеш да видиш и по-голямо изображение. Накратко стъпките са следните: започваш с чиста и напълно суха коса. Сплиташ долната й вътрешна част на плитки, които прибираш, за да не се пречкат. След това навиваш с маша горната част на малки букли, които също прибираш с фиби. Обърни внимание, че всички букли са с еднакъв размер и в една и съща посока. Остави косата си да престои така колкото се може повече. Докато чакаш, можеш да сложиш грима си, да облечеш роклята си, за да не ти разваля прическата накрая.

След като косата изстине, идва моментът на разресването с четка, за да се получи желаната структура. Накрая тупирай долната страна, за да получиш формата "боб". За повече разкош сложи и бляскава диадема.

Голо рамо



Алекса Чънг е едно наистина голямо вдъхновение. Последното, с което ни плени, са голите й рамене. Определено една от най-сексапилните части на женското тяло, изложена на показ. Предлагаме ти да се възползваш от нея, защото е най-лесният начин да разчупиш бизнес униформите си, все още времето ти го позволява, а и възползвай се, докато е време, защото модните седмици предричат, че следващото лято на показ ще бъде само едното ни рамо.

via Stockholm Streetstyle

'Bling, Bling'



Тази бляскава яка може да поправи и най-дъждовната сряда, точно както го прави с най-скучния бял топ. Понеже не знаем къде да намериш точно същата, те съветваме да си сътвориш една. Трябват ти шепа цветни камъчета, които можеш да си набавиш от Слъчоглед на ул. Иван Вазов, малко силикон или лепило и една стара яка или пък парче правилно изрязан плат.

via Musings in Femininity

Изкуството на голия гръб



Стиви Денс е моден консултант и стилист, който живее в Ню Йорк. Тук обаче е уловена от апарата на Скот Шуман по време на седмицата на модата в Париж. Харесваме как гърбът е почти изцяло гол, но комбиниран с ултра дълга широка пола никак не идва в повече.

via The Sartorialist

Гордо къси мигли



Най-накрая и един пост, който да ни напомни, че и да имаш къси мигли не е толкова лошо. Ето и как да го постигнеш:
1. Движи четката на спиралата напред и назад хоризонтално, разресвайки миглите.
2. Оцвети всяка мигла с четката на спирала, като я държиш вертикално.
3. Премини на друг продукт като руж или червило, след това пак се върни и нанеси още един слой спирала.
4. Облече си и довърши косата си, а накрая добави последен слой спирала.

via The Beauty Department
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.