Следва

Птичка от ръката

Прометей ‘07

Велик дар е познанието. А още по-велико е да имаш възможността да разнасяш, не само това в главата си, а това на...

Fashion преди 16 години
Велик дар е познанието. А още по-велико е да имаш възможността да разнасяш, не само това в главата си, а това на цялото човечество. Лесно черпиш знания, лесно работиш и лесно се забавляваш е философията, залегнала при създаването на ЕЕЕ PC<@SITE_URLstrong>, което ASUS  и Intel<@SITE_URLstrong> представиха на пазара за компютърни технологии този Октомври. Изключително компактният му размер никак не е единственото му предимство на конкурентния пазар за мобилни персонални компютри.

Мисията, с която двете компании са се заели е да предоставят неограничения свят и възможности на интернет и компютърните технологии, буквално на всеки. С EEEPC падат и веригите на тежкия товар от плаващото във времево и пространствено отношение работно битие. Както и проблемите край откриването на достатъчно стилна чанта за лаптоп; малкият ви приятел ще се вози в почти всяка дамска или мъжка чанта, а удоволстието от това ще е изцяло ваше.

Спецификациите са малко изчистени, но достатъчни за нуждите на стандартен мобилен офис. Като особено приятна изненада идва и новината за неговата цена, която го прави достъпен за всеки желаещ. ЕЕЕPC  от скоро се предлага и на българския пазар, благодарение на Most Computers<@SITE_URLstrong>.

Моделът, с който вече можете и лесничко да се сдобиете, е с дисплей от 7”, оптимално пригодена за употреба клавиатура и перлено бял цвят на конзолата.

Конфигурацията е съставена от 4 гигабайта солидно дисково пространство, Intel Celeron M ULV<@SITE_URLstrong> процесор и памет от 512MB<@SITE_URLstrong>, с възможност за разширение. В устройството е вградена 0.3 mpx камера, стерео колони, SD@SITE_URLMMC и VGA слот. Теглото му е малко по-малко от килограм, а прословутата цена се движи около 600 лева. Да, лева.

Честито!

More from View Sofia

More Fashion