Следва

Птичка от ръката

Прометей ‘07

Велик дар е познанието. А още по-велико е да имаш възможността да разнасяш, не само това в главата си, а това на...

Fashion преди 16 години
Велик дар е познанието. А още по-велико е да имаш възможността да разнасяш, не само това в главата си, а това на цялото човечество. Лесно черпиш знания, лесно работиш и лесно се забавляваш е философията, залегнала при създаването на ЕЕЕ PC<@SITE_URLstrong>, което ASUS  и Intel<@SITE_URLstrong> представиха на пазара за компютърни технологии този Октомври. Изключително компактният му размер никак не е единственото му предимство на конкурентния пазар за мобилни персонални компютри.

Мисията, с която двете компании са се заели е да предоставят неограничения свят и възможности на интернет и компютърните технологии, буквално на всеки. С EEEPC падат и веригите на тежкия товар от плаващото във времево и пространствено отношение работно битие. Както и проблемите край откриването на достатъчно стилна чанта за лаптоп; малкият ви приятел ще се вози в почти всяка дамска или мъжка чанта, а удоволстието от това ще е изцяло ваше.

Спецификациите са малко изчистени, но достатъчни за нуждите на стандартен мобилен офис. Като особено приятна изненада идва и новината за неговата цена, която го прави достъпен за всеки желаещ. ЕЕЕPC  от скоро се предлага и на българския пазар, благодарение на Most Computers<@SITE_URLstrong>.

Моделът, с който вече можете и лесничко да се сдобиете, е с дисплей от 7”, оптимално пригодена за употреба клавиатура и перлено бял цвят на конзолата.

Конфигурацията е съставена от 4 гигабайта солидно дисково пространство, Intel Celeron M ULV<@SITE_URLstrong> процесор и памет от 512MB<@SITE_URLstrong>, с възможност за разширение. В устройството е вградена 0.3 mpx камера, стерео колони, SD@SITE_URLMMC и VGA слот. Теглото му е малко по-малко от килограм, а прословутата цена се движи около 600 лева. Да, лева.

Честито!

More from View Sofia

More Fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.