Следва

Нов роман на Иън Макюън излиза на 11 октомври

News Екстаз в сряда: Дилма Русеф в България, Блейк и Лео разделени, Шер критикува Кардашиян, Джони Деп се чувства "изнасилен"

За разликата от повечето личности, с чийто български произход обичаме да се гордеем (Джон Атанасов?), президентът на Бразилия Дилма Русеф...

Events преди 12 години

Дилма Русеф пристигна в България

За разликата от повечето личности, с чийто български произход обичаме да се гордеем (Джон Атанасов?), президентът на Бразилия Дилма Русеф, чийто баща е българин, действително се чувства свързана със страната ни. Това става ясно не само от многобройните интервюта, в които тя го споменава, но и от посещението й тук, което ще включва и Габрово, откъдето е родът й. Тя е за пръв път тук, но измежду срещите с президент, премиер и други държавници, надали ще й остане особено много време за сантименталност.

Дилма произхожда от богато семейство, което е било напълно способно да й осигури безпроблемен живот, но тя сама избира съдбата си, като става част от леви групировки, а заради анти-диктатурната си дейност дори прекарва три години в затвора. Оттогава тя извървява дълъг път, който минава през министър на енергетиката и спира до първата жена президент на Бразилия.

Сестрите Кардашиян под обстрел




Не буквален, но вербален, което в света на звездите, стойностни или не, е дори по-неприятно. Първо беше Рийз Уидърспуун, която публично обяви как въпреки всичко е възможно човек да пробие в Холивуд и без риалити шоу, както и че преди секс-записите, станали публчино достояние, били тотален срам, но не и път към славата. Тези думи, очевидно насочени към обсебващите публичното пространство арменски дами, дълго отекваха по медиите.

Но сега Шер отива още по-далече, казвайки какво мисли без никакъв свян. В Туитър тя обяви, че не гледа риалити предавания, особено това на Кардашиян, но тези „к….и трябва да бъдат изритани.” От това вече трябва да ги заболи.

Лео ди Каприо и Блейк Лайвли се разделиха




Богатата наследница от „Клюкарката” и актьорът, обречен винаги да бъде помнен с „Титаник”, въпреки всичките си други великолепни роли, се разделиха след 5-месечна връзка, потвърдил официален техен говорител. Те определено смятат да останат приятели, въпреки че техни близки им предричаха годеж в най-близко бъдеще.

Приятелите на Леонардо били искрено изненадани от раздялата, тъй като никога не го били виждали в подобни отношения с жена, която дори, изненада, можела прекрасно да готви. Всички знаем, че това не е достатъчно за успеха на една връзка, но когато една жена изглежда като Блейк, какво повече може да се иска?

Джони Деп също е попадал в плен на сциентологията… срещу пари




Въпреки че е един от най-успешните и богати актьори, нещата не винаги са били толкова розови за него. Той споделя, че в зората на кариерата си е посещавал доста сбирки на сциеонтолози, само защото плащали по 3 долара, за да чуеш цялата лекция. Намира ги за „фантастични”, като се надяваме да има предвид буквално.

Пред списание Vanity Fair Джони споделя и други интересни факти - като това, че снимането на сесии го кара да се чувства унижен и изнасилен, понеже цялото това занимание за него е повече от глупаво. Интересно е да го чуем от човек, който въпреки че се прочу като необикновен и характерен актьор-бунтар, не се поколеба да изиграе ролята на пират в комерсиален блокбъстър.

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?