Следва

YSL пролет-лято 2012. Пълната колекция на Стефано Пилати директно от Париж

Trend Report: Циганско лято

Естествено, че след като два часовника, в комбинация с широка кожена гривна и още една от благороден метал върху...

All fashion преди 12 години

Естествено, че след като два часовника, в комбинация с широка кожена гривна и още една от благороден метал върху едната ръка, е страшно готина тенденция във front row средите по време седмиците на модата, можем да бъдем напълно и абсолютно съгласни да приложим и един друг също толкова ярък тренд - цветните, много и различни гривни.

Циганската пъстрота върху ръката, хванала змийски клъч под роклята Prada е гениална и с удоволствие бихме изпробвали ефекта й, дори да нямаме последните два артикула в наличност.

Цветните пластмасови гривни разнообразяват всяка обикновена рокля или черно сако, като в същото време не отнемат нищо от сериозния тон на стила ни. Това, което могат да добавят и го правят успешно, е само настроение, цвят и индивидуалност.



Освен по стрийт стайл блоговете, където основно можем да видим гостите на седмиците на модата, безкрайно цветните гривни са част от холистични бижута на Розалия Тинкова, които се продават в бутика й, така че и у нас тази тенденция може да се срещне сред родните популярни лица.

А най-обичаме да казваме Колкото по-цветно, толкова по-добре, особено що се отнася до аксесоарите.


 

More All fashion